Loods gebouwd door ABS Bouwsystemen

Wilt u een kwalitatieve prefab loods bouwen, maar daarvoor niet teveel betalen? Kies dan voor de oplossingen van ABS Bouwsystemen. U profiteert zo van een constante kwaliteit, een zeer lange levensduur en een aantrekkelijke prijs. Wij maken gebruik van een uniek beton bouwsysteem, waarmee we tegen een scherpe prijs zorgen voor een goede kwaliteit. U kunt de prefab loodsen bovendien zo afwerken als u zelf wenst, waardoor de loodsen op maat altijd aan uw wensen zullen voldoen.

Toepassingen prefab loodsen

Loodsen kunnen op allerlei verschillende manieren worden ingezet. Zo kunt u denken aan agrarische of klein industriële doeleinden. Met name de flexibiliteit waarvan u bij ABS Bouwsystemen profiteert is kenmerkend voor onze projecten. U kunt als ondernemer zo snel profiteren van een hoop ruimte, terwijl de loods bouwen aan de andere kant niet duur hoeft te zijn. Bovendien is het heel gemakkelijk om de loods op een bepaald moment uit te breiden. Wanneer we loodsen op maat ontwikkelen zorgen we altijd voor een goede fundering en zullen we de loods desgewenst volledig voor u isoleren.

Zakelijk gebruik

De loodsen zijn zakelijk op diverse manieren in te zetten. Wij ontwerpen de loodsen op maat, waardoor ze optimaal aan uw wensen zullen voldoen. Wat dat betreft weet u met een praktische loods in ieder geval zeker dat u bijvoorbeeld uw goederen op een goede manier kunt beschermen. Een loods is daarnaast interessant vanwege de goede mogelijkheden met betrekking tot de beveiliging. Zo leveren wij de ramen en deuren standaard op met scharnieren die voorzien zijn van een dievenklauw. Ook voorzien we de buitendeuren van robuuste cilindersloten, waardoor ongenode gasten geen kans krijgen in de loodsen.

Loods met grote deuren gerealiseerd door ABS Bouwsystemen

Particuliere loods

Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor een particuliere loods. Ook in dat geval zullen we de loodsen op maat ontwikkelen, waardoor deze bijvoorbeeld kunnen worden voorzien van verschillende gemakken en het nodige comfort. U kunt in de loodsen bijvoorbeeld uw werk uitvoeren, of tijd besteden aan uw hobby. U heeft wat dat betreft uitgebreide mogelijkheden, waardoor het in verschillende situaties interessant is om een loods te laten ontwikkelen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze loodsen, net als over de mogelijkheden van bergingen, een werk- en hobbyruimte en natuurlijk de ateliers.

Aanvullende mogelijkheden

ABS Bouwsystemen ontwikkelt loodsen op maat, maar richt zich daarnaast ook op bijvoorbeeld dierenverblijven, clubgebouwen, recreatiewoningen en andere prefab constructies. Wat dat betreft hebben we een uitgebreide ervaring met het bouwen van allerlei soorten gebouwen. Zo kunnen we u op een uitstekende manier adviseren over de mogelijkheden. Een plan voor de realisatie van een loods begint altijd met uw idee, maar we vullen dit graag aan met de kennis en kunde die we in de loop der jaren op hebben gedaan. Zo komen we samen tot geschikte loodsen die volledig voldoen aan uw wensen op dit gebied.