Dierenverblijven

Met beton als bouwconstructie
 

Prefab dierenverblijf op maat

Wilt u een dierenverblijf bouwen om professioneel of hobbymatig te gebruiken? Kies voor de kwalitatieve en efficiënte werkwijze van ABS Bouwsystemen. Wij hebben een uitgebreide ervaring op het gebied van ateliers, poolhouses, recreatiewoningen, bergingen en schuren en weten zo als geen ander hoe we een veilig en vertrouwd onderkomen voor uw dieren realiseren. Het prefab dierenverblijf wordt op een kwalitatief uitstekende manier gerealiseerd. Uiteraard hebben we daarnaast aandacht voor de uitstraling van het geheel, waardoor het ook wat dat betreft aan uw wensen zal voldoen.

Dierenverblijf bouwen

Uw dierenverblijf wordt ontwikkeld aan de hand van een betonnen casco, in combinatie met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u denken aan modulaire uitbreidingen die het mogelijk maken om meerdere dieren een onderkomen te geven. Bovendien zorgen we ervoor dat het dierenverblijf op een veilige manier gebouwd wordt. Door te werken met een betonnen casco realiseren we dit geheel in een korte bouwperiode en kunnen uw dieren hier snel gebruik van maken.

 

 

Veilig onderkomen voor dieren

Bij de bouw van uw paardenstal of dierenverblijf houden we rekening met de veiligheid van de dieren. Zo zorgen we ervoor dat we de wandconstructie afwerken met houten Rabatdelen. Op die manier kunnen uw paarden of andere dieren hier op een veilige manier gebruik van maken. Daarnaast zorgen we er aan de binnenzijde van de paardenstal voor dat de betonnen wanden gedeeltelijk worden voorzien van watervaste multiplex platen. U heeft zo minder last van beschadigingen en andere aantastingen. Op die manier werken we aan veilige dierenverblijven, waar bijvoorbeeld uw paarden op een prettige manier kunnen verblijven.

 

 

Inrichting en afwerking prefab dierenverblijf

U kunt uw dierenverblijf door ons laten bouwen, maar vervolgens ook in laten richten. Zo helpen we u graag bij het kiezen van de juiste deuren en plaatsen we die ook voor u. We voorzien uw dierenverblijf bijvoorbeeld graag van links- of rechtsdraaiende paardendeuren of de meer conventionele schuifdeuren. Daarnaast kunnen we de deuren voorzien van een bovenluik, of diverse paardenboxen en tussenwanden voor u aanleveren. We houden bij het kiezen van de afmetingen rekening met de foerage ruimte, waardoor uw paarden een ideaal onderkomen zullen vinden in het dierenverblijg die we voor u realiseren.

 

 

Aanvullende mogelijkheden

ABS Bouwsystemen realiseert volledige paardenstallen, maar daarnaast ook tal van andere prefab constructies. Zo ontwikkelen we graag schuren, bergingen, clubgebouwen, tuinhuizen en recreatiewoningen voor u. Onze uitgebreide ervaring op dit gebied stelt ons in staat om uw ideeën aan te vullen met handige tips en slimme aanbevelingen. Zo komen we samen tot een plan voor dierenverblijven die niet alleen zorgen voor het spreekwoordelijke ‘dak boven hun hoofd’, maar ook voor een veilig onderkomen voor uw dieren. De paardenstallen voldoen daarmee optimaal aan uw wensen en voorkeuren, waardoor u hier jarenlang een hoop plezier van zal hebben.

(040) 285 08 57 info@abs-bouwsystemen.nl

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan

Neem contact op met:

Marieke Rongen

Commercieel medewerker

Offerte aanvragen