Prefab bouwen

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

ABS (Alternatieve Bouwsystemen BV) is gespecialiseerd in het realiseren van prefab bijgebouwen zoals bergingen, tuinhuizen, garages en mantelzorgwoningen. Ook kunnen zakelijke klanten bij ons terecht voor een prefab dierenverblijf, clubgebouw of atelier.

 

Prefab bouwen is een proces waarbij de benodigde elementen vooraf in de werkplaats worden geproduceerd en vervolgens op locatie worden opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat de bouw van een prefab woning, prefab garage of prefab schuur een korte doorlooptijd heeft.

 

Een prefab gebouw bestaat uit een uniek bouwsysteem waarbij de wanden zijn opgebouwd uit elementen van beton. Het is een enkelwandig systeem, waarbij betonnen palen in de grond geplaatst worden met daartussen betonnen panelen. Het betonnen systeem zorgt voor een nagenoeg onderhoudsvrije en solide bouw, met een zeer lange levensduur. De deuren n ramen worden standaard gemaakt van hard hout.

Mogelijkheden met prefab bouwen

Doordat wij werken met een flexibel systeem, zijn de prefab mogelijkheden enorm uitgebreid. Alle prefab gebouwen worden ontworpen naar de wens van de klant en op maat geproduceerd. Wij werken daarom met stukproductie.

 

Naast het bepalen van de grootte en de indeling van het gebouw, wordt ook de afwerking door de klant bepaald. Zo kunnen we de gevel voorzien van een natuurlijke uitstraling met geïmpregneerd hout of van traditioneel metselwerk. Daarnaast is het ook mogelijk om de gevel te voorzien van kunststof of om deze stuc klaar af te leveren. Voor meer comfort is het ook mogelijk om het gebouw of de ruimte volledig te isoleren.

 

Via het aanvraagformulier op onze website kunt u ons uw wensen kenbaar maken omtrent het prefab bouwen voor een gewenst gebouw of ruimte. Aan de hand daarvan sturen wij u graag een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte toe.

 

Voordelen van prefab bouw

De prefab bouwmethode kent vele voordelen ten opzichte van traditioneel bouwen of houtskeletbouw.

  • Het bouwen van een prefab paardenstal, prefab berging, prefab tuinhuis of andere prefab constructie, kent een korte doorlooptijd. Doordat de elementen vooraf geproduceerd worden, hoeven ze op locatie enkel nog in elkaar gezet te worden.
  • De prefab gebouwen worden op maat gemaakt en per stuk geproduceerd.
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • Door de betonnen basis kent een prefab gebouw een lange levensduur en is deze nagenoeg onderhoudsvrij.
  • De betonnen (binnen-)wanden zorgen voor een solide bouw.
  • Door het aanbrengen van gevelbekleding is er optisch geen onderscheid tussen prefab bouw en conventionele bouw.
(040) 285 08 57 info@abs-bouwsystemen.nl

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan

Neem contact op met:

Marieke Rongen

Commercieel medewerker

Offerte aanvragen