Paardenstallen

Op maat gemaakt
 

Prefab paardenstallen bouwen

Een eigen paard maar nog geen paardenstal, paardenstallen die toe zijn aan vervanging of ga je een eigen manege starten? Allemaal gevallen waarbij prefab paardenstallen de perfecte oplossing zijn.

 

Met een prefab paardenstal geniet je van een kwalitatieve paardenstal op maat, een korte bouwperiode en een afwerking die volledig naar wens is.

Kant en klare paardenstal bouwen

Wilt u een prefab paardenstal bouwen? Dan bent u bij ABS Bouwsystemen aan het juiste adres. Wij ontwikkelen volwaardige stallen met een ruime keuze in paardenboxen, paardendeuren en interieur. Volledig op maat gemaakt.

 

De kant en klare paardenstallen worden vooraf geproduceerd en hoeven op locatie enkel nog in elkaar gezet te worden. De basis van de paardenstallen bestaat uit betonsysteembouw, een betonnen casco naar keuze. Het gebruik van beton zorgt ervoor dat u kunt genieten van een lange levensduur en een constante kwaliteit.

 

Mogelijkheden prefab paardenstal

De prefab paardenstallen kenmerken zich door functionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en de perfecte afwerking. Welke wensen u ook heeft op het gebied van de functionaliteit, de afwerking en indeling, wij zorgen dat het mogelijk is met een prefab stal. Of u nu een kleine stal met paardenbox wenst of een grote stal met meerdere paardenboxen, voor particulier of professioneel gebruik, het is allemaal mogelijk bij ABS Bouwsystemen.

 

Niet alleen de grootte van de paardenstal bepaalt u zelf, maar ook de afwerking heeft u in eigen hand. U kunt de prefab stal, bestaande uit een betonnen casco, laten afwerken met bijvoorbeeld hardhouten rabatdelen zodat het de uitstraling krijgt van een houten paardenstal. Of u kunt kiezen voor een gemetselde muur, stucwerk of een combinatie van verschillende materialen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het betonnen casco niet af te werken en het beton als zijnde buitenmuur en gevel te zien.

 

Ook de indeling van de stal is volledig zelf te bepalen. Zo is het mogelijk om verschillende maten paardenboxen in de stal te plaatsen, ruimte te maken voor opslag of de paardenstal te combineren met bijvoorbeeld een garage of overkapping.

 

Prijzen prefab paardenstallen

Doordat de paardenstallen volledig op maat gemaakt worden, is het niet mogelijk om zonder te weten wat de wensen zijn een prijsinschatting te maken. De kosten voor het bouwen van een prefab paardenstal zijn namelijk afhankelijk van verschillende elementen zoals het formaat, de uitvoering, indeling en het materiaal. Door de ruime keuze in grootte, afwerking en materiaal kunnen wij geen gemiddelde prijs geven.

 

Graag stellen we voor u geheel vrijblijvend een passende offerte op, zodat u weet wat de kosten voor een desgewenste prefab paardenstal zijn. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via onderstaande button.

 

Gerealiseerde (paarden)stallen

Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde bouwen wij prefab paardenstallen waarin paarden zich in hun element voelen en alle ruimte hebben om te kunnen ontspannen na fysieke inspanning.

 

Zo hebben wij diverse kinderboederijen door het gehele land voorzien van (paarden)stallen waar dagelijks gebruik van wordt gemaakt. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met andere dierenverblijven, hooi- of veldschuren. Zie onderstaand een greep uit onze voltooide projecten.

(040) 285 08 57 info@abs-bouwsystemen.nl

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan

Neem contact op met:

Marieke Rongen

Commercieel medewerker

Offerte aanvragen