Seniorenwoning

Op maat gemaakt
 

Prefab seniorenwoning

Ontdek het comfort en de functionaliteit van onze prefab seniorenwoningen, welke stuk voor stuk worden ontworpen met het oog op gemak en levenskwaliteit. Deze woningen bieden een veilige en toegankelijke omgeving en zijn ideaal voor senioren die zelfstandig kunnen wonen met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Of u nu overweegt om zelfstandig te blijven wonen, dichtbij familie wilt zijn of op zoek bent naar een woning die gemakkelijk aanpasbaar is aan veranderende behoeften, onze prefab seniorenwoningen bieden de perfecte oplossing.

Seniorenwoning in tuin: vergunning nodig?

Een veelgestelde vraag bij het bouwen van een seniorenwoning in de tuin is of er een vergunning nodig is. Waar voorheen een bouwvergunning of omgevingsvergunning nodig was, kan men tegenwoordig meestal vergunningsvrij bouwen op eigen terrein. Het maakt niet uit of de mantelzorger of degene die zorg nodig heeft in de mantelzorgwoning woont. Een groot voordeel is dat beide partijen de privacy behouden, maar er toch zorg op maat geleverd kan worden.

 

Seniorenwoning bouwen: prefab voor gemak en duurzaamheid

Het bouwen van een seniorenwoning met behulp van prefab technologie biedt diverse voordelen. Onze prefab seniorenwoningen worden op maat gemaakt, snel geassembleerd en zijn kostenefficiënt. Daarnaast worden onze prefab ontwerpen op maat gemaakt, waardoor ze flexibel zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften, zoals toegankelijkheid en mobiliteit. Bovendien worden ze vervaardigd in een gecontroleerde omgeving, wat resulteert in een hoge bouwkwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en langdurig comfort. Onze prefab bouwmethode zorgt voor een vlotte bouwperiode en minimaliseert overlast op de locatie.

 

Prefab seniorenwoning: prijzen

Wij hanteren transparante prijzen voor onze prefab seniorenwoningen, afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. De ruwbouw bestaat uit betonelementen, onder de mogelijke afwerkingen vallen bijvoorbeeld hout, steen, kunststof. Bovendien is het ook mogelijk om verschillende bouwtechnieken te combineren. Omdat wij de seniorenwoning naar uw wensen afwerken, verschilt de prijs per woning. Ons team staat klaar om u te voorzien van een eerlijke offerte en om eventuele vragen te beantwoorden. Kies voor betaalbaarheid en kwaliteit met onze prefab seniorenwoningen.

 

Ontdek de mogelijkheden van prefab seniorenwoningen en investeer in een comfortabele, veilige woonomgeving voor senioren. Neem contact met ons op voor meer informatie over ontwerpopties en prijzen, zodat we samen de perfecte oplossing voor uw seniorenwoningproject kunnen realiseren.

(040) 285 08 57 info@abs-bouwsystemen.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan

Neem contact op met:

Marieke Rongen

Commercieel medewerker

Offerte aanvragen