Garages

Lessenaarsdak
 

Standaard garage met lessenaarsdak

Naast de op maat gemaakte prefab garages is het bij ABS Bouwsystemen ook mogelijk om een standaard systeem garage te kopen. De standaard garages zijn voorzien van een lessenaars- of zadeldak en zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten.

Standaard systeembouw garages

De garages hebben een ruwbouw gemaakt van beton, waardoor de continue kwaliteit gewaarborgd wordt. Naast de betonbouw bestaat een prefab garage uit hardhouten ramen, deuren en topgevels. Zo ook bij een standaard garage met lessenaarsdak.

De standaard prefab garages worden vooraf in de fabriek geproduceerd. Het beton voor de ruwbouw wordt gegoten en de deuren, ramen en topgevels worden geproduceerd. Doordat de elementen allen vooraf geproduceerd worden is er een korte bouwperiode met snel resultaat en lage kosten.

 

Garage met lessenaarsdak

 

De onderstaande standaard garages zijn voorzien van een lessenaarsdak. Maar wat is een lessenaarsdak en waarom zou je voor dit type dak kiezen?

 

Een lessenaarsdak is een dak die beschikt over 1 dakschild, net zoals bij een platdak. Maar in tegenstelling tot een platdak is het dakschild bij een lessenaarsdak geplaatst in een helling van minimaal 15 graden. Het dak brengt verschillende voordelen met zich mee:

 

  • Het dak vereist weinig onderhoud.
  • Extra opslagruimte onder het dak. Onder het hoge gedeelte van het dak is ruimte voor extra opslag. Door een vliering te maken in de schuur komt er extra ruimte vrij.
  • Moderne uitstraling met maar 1 dakgoot. Door de hellende constructie is er maar 1 dakgoot nodig. Deze wordt geplaatst aan de lage kant van het dak waardoor deze nauwelijks opvalt.

Mogelijkheden standaard systeembouw garage

 

De standaard garages worden uitgevoerd in verschillende maten en met verschillende afwerkingen. De mogelijke afwerkingen voor een garage met lessenaarsdak:

 

  • Beton look garage met lessenaarsdak. Middels vlakke beton platen creëer je een betonlook garage.
  • Houten garage met lessenaarsdak. Door houtmotief (inclusief nerf) platen te bevestigen aan de gevel, krijgt de garage een houten uitstraling.
  • Gemetselde garage met lessenaarsdak. Traditioneel gemetselde muren die tegen de ruwbouw aan gemetseld worden. Hierdoor is de garage voorzien van een steenmotief.

 

Er zijn 4 verschillende formaten van een standaard schuur, waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen 1 of meerdere garagedeuren. De totale hoogte van de garage is 2,48 meter.

 

Mogelijkheden met prefab bouwsysteem

 

Naast de standaard garages is het ook mogelijk om een garage naar wens te laten ontwerpen. Zowel de grootte, indeling als afwerking kan naar eigen idee wens ingedeeld worden. Net zoals eventuele toevoegingen als het isoleren van de garage of een eventuele overkapping.

(040) 285 08 57 info@abs-bouwsystemen.nl

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan

Neem contact op met:

Marieke Rongen

Commercieel medewerker

Offerte aanvragen