Loodsen

Op maat gemaakt
 

Prefab loods bouwen met beton als bouwconstructie

Wilt u een kwalitatieve prefab loods bouwen, maar niet te veel betalen? Kies dan voor de oplossingen van ABS Bouwsystemen. U profiteert van een korte bouwperiode, een constante kwaliteit, een zeer lange levensduur en een aantrekkelijke prijs.

 

Wij maken gebruik van een uniek beton bouwsysteem, waarmee we tegen een scherpe prijs zorgen voor een goede kwaliteit. U kunt de prefab loods naar eigen wens en ontwerp laten produceren, zodat deze altijd aan uw wensen zal voldoen.

Prefab loods, wat is dat?

Loodsen kunnen op allerlei verschillende manieren worden ingezet. Zo kunt u denken aan agrarische loodsen of kleine loodsen met industriële doeleinden. Een prefab loods is een loods die vooraf is geproduceerd en die op locatie gemonteerd wordt. Het voordeel van een prefab loods is voornamelijk de korte bouwperiode.

 

De ruwbouw van de prefab loods bestaat uit betonplaten en betonpalen. Dit zorgt voor een kwalitatief goede en lange levensduur. De verdere afwerking wordt volledig door uzelf bepaald, net zoals de grootte, de indeling en uitvoering van de loods. Iedere loods is op maat gemaakt en kan daardoor voldoen aan al uw wensen en eisen. Daarnaast is het met een prefab loods ook gemakkelijk mogelijk om de loods op een later moment uit te breiden.

 

Kosten prefab loods

De kosten van een prefab loods worden bepaald door vele verschillende factoren. Zo is de grootte van de loods één van de belangrijkste aspecten. Hoe groter de loods, hoe hoger de kosten voor het materiaal en dus ook de loods zullen zijn. Daarnaast is de indeling van de loods een van de aspecten die invloed hebben op de prijs van de prefab loods. De indeling bepaald onder andere hoeveel binnenmuren, deuren en ramen er geplaatst zullen moeten worden. Ook het feit of de loods geïsoleerd moet worden of niet heeft invloed op de prijs.

 

Daarnaast is ook de afwerking een belangrijk aspect van de uiteindelijke kosten. U kunt zelf bepalen hoe u wilt dat de gevel van de loods eruit komt te zien. Dit kan een houten gevel zijn, een gemetselde gevel of een gevel die stuc klaar is. Mocht u geen afgewerkte gevel willen, dan is het ook mogelijk om met een enkele beton muur te werken. Ook de uiteindelijke dakbedekking en uitvoering daarvan heeft invloed op de prijs.

 

De uiteindelijke prijs bestaat dus uit vele verschillende aspecten. Het is daarom niet mogelijk om een algemene prijsindicatie te geven omtrent een prefab loods. Mocht u interesse hebben in een prefab loods, dan kunt u het beste contact met ons opnemen door onderstaande button. Hier kunt u een offerte opvragen, waarna wij u vervolgens een passend voorstel zullen doen, op basis van uw wensen en eisen.

 

Zakelijk gebruik

Wilt u een agrarische loods bouwen? Of bent u op zoek naar een loods voor de voorraden van uw webshop? Dan is een prefab loods een goede oplossing.

 

Een prefab loods zorgt voor snel en gemakkelijk extra ruimte. De prefab loods wordt ontworpen op basis van uw wensen en eisen en is daardoor perfect inzetbaar voor uw bedrijf. Naast dat u de ruimtes volledig zelf in kunt richten en kunt bepalen wat de grootte van de ruimtes moet zijn, zijn de prefab loodsen ook goed beveiligd. We leveren de ramen en deuren standaard met scharnieren die voorzien zijn van dievenklauw. En daarnaast voorzien we de buitendeuren van robuuste cilindersloten. Ongenodigde gasten krijgen zo geen kans in de prefab loods. Mocht u daarnaast nog extra veiligheidsmaatregelen willen treffen, dan kunnen we hierin altijd bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Particuliere loods

Bent u op zoek naar een loods om uw verzameling auto’s in op te slaan of uw hobby in uit kunt voeren? Dan is een prefab loods voor u ook een goede mogelijkheid. Naast het produceren van een zakelijke loods is het ook mogelijk om een particuliere loods voor u te ontwerpen.

 

Ook een particuliere loods wordt volledig op maat gemaakt, waardoor deze voorzien kan worden van de nodige comfort. Naast de grootte en indeling van de loods, is het ook mogelijk om de afwerking van de loods te bepalen. Dit houdt in dat u er bijvoorbeeld voor kunt kiezen dat de gevel overeenkomt met die van het huis of past in het straatbeeld. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden omtrent de verschillende soorten loodsen.

 

Vergunning loods bouwen

In de meeste gevallen is het aanvragen van een vergunning voor het bouwen van een loods verplicht. We adviseren hierin altijd te kijken naar uw eigen bestemmingsplan en de regels omtrent uw grond. Het is daarom verstandig om de mogelijkheden vooraf te bespreken met de desbetreffende gemeente.

 

Prefab loods gerealiseerd door ABS Bouwsystemen

ABS Bouwsystemen ontwerpt en produceert enkel vanuit uw wensen en eisen, ook met betrekking tot uw loods. Graag vertellen we u vanuit onze ervaringen wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget, waarbij de uiteindelijke keuze altijd aan u is.

 

Naast loodsen hebben we een ruim aanbod aan andere prefab constructies zoals dierenverblijven, bergingen en werk- en hobbyruimtes. U kunt een gewenste loods dan ook gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld een prefab dierenverblijf.

(040) 285 08 57 info@abs-bouwsystemen.nl

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan

Neem contact op met:

Marieke Rongen

Commercieel medewerker

Offerte aanvragen