Aanbouw

Op maat gemaakt
 

Prefab aanbouw

Uw woning is de plek waar u zich thuis voelt en waar u wilt kunnen genieten van uw gezin, ongeacht de hoeveelheid personen. Er zijn vele situaties te bedenken waarom een grotere woning bijdraagt aan meer comfort. Of het nu gaat om gezinsuitbreiding, een uit de hand gelopen hobby of iets anders, met onze prefab aanbouwen geniet je van op maat gemaakte oplossingen om uw woonruimte te vergroten op een snelle, efficiënte en duurzame manier!

Snel extra ruimte met een ABS aanbouw

Omdat veel elementen vooraf in de fabriek worden gemaakt, is het grootste deel van de werkzaamheden al gedaan. Op bouwlocatie worden de onderdelen geplaatst.
Dit betekent minder lawaai, bouwstof en ander overlast voor u, uw gezin en de omwonenden.

 

Of u nu droomt van een uitgebreide keuken, een stijlvolle toevoeging aan de woonkamer of een gezellige speelkamer, onze prefab aanbouwen maken het mogelijk zonder gedoe en lange bouwtijden.

 

 

Prefab aanbouw: hout of beton?

Prefab constructies worden voornamelijk uit hout gemaakt, maar wij gebruiken hier beton voor. Dit houdt in dat de ruwbouw uit betonelementen bestaat. Uiteraard kunnen de buitengevels van de aanbouw afgewerkt worden met hout, metselwerk of een gevelbekleding naar wens.

 

Een betonconstructie zorgt namelijk voor een korte bouwperiode, terwijl er toch heel flexibel met uw wensen omgegaan kan worden. Als onderdeel van de betonsysteembouw worden ook de hardhouten ramen, deuren en de topgevels van tevoren in de werkplaats gefabriceerd. Zo valt er een hoop tijd te besparen en ziet u dat uiteindelijk terug in de lagere kosten, duurzaamheid en hoge kwaliteit.

 

Uiteraard bent u niet gebonden aan een betonnen afwerking. U kunt onder andere kiezen voor de uitstraling van een traditionele bouw of een houtbouw, terwijl u profiteert van de voordelen van betonbouw. Prefab betonconstructies bieden u zo het beste van twee werelden.

 

 

Prefab aanbouw met verdieping

Wilt u extra ruimte creëren zonder een groot stuk grond in te moeten leveren? Kies er dan voor om de hoogte te benutten door middel van een prefab aanbouw met verdieping. Zo optimaliseert uw leefruimte met extra slaapkamers, studeerkamers of een uitbreiding van de badkamer op de bovenverdieping. Wij bieden slimme oplossingen voor een efficiënte indeling van uw prefab aanbouw.

 

Wij geloven in het leveren van hoogwaardige prefab oplossingen die voldoen aan uw specifieke wensen. Neem contact met ons op of download onze brochure en ontdek hoe wij uw huis kunnen transformeren met onze prefab aanbouwen.

 

 

Kosten van een prefab aanbouw

Wij bouwen prefab aanbouwen op maat en op basis van uw wensen. De ruwbouw bestaat uit enkelwandig beton, onder de mogelijke afwerkingen vallen hout, steen voor een dubbelwandige betonbouw. Vraag ook naar de mogelijkheid om bouwtechnieken te combineren. Omdat wij de aanbouw naar uw wensen afwerken, verschilt de prijs per bouwwerk. Krijg een goede indruk van de kosten en vraag een vrijblijvende offerte aan.

(040) 285 08 57 info@abs-bouwsystemen.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan

Neem contact op met:

Marieke Rongen

Commercieel medewerker

Offerte aanvragen