Onze bouwsystemen

Standard Line - Comfort Line - Excellent Line
 

Voor elke woonwens een passend prefab bouwsysteem

De kracht en flexibiliteit van onze bouwsystemen zit hem in de modulaire opbouw. De kern van elk systeem bestaat uit betonpalen met betonplaten. Dit vormt de dragende basis. De mate van afwerking kan naar wens worden bepaald aan de hand van onze drie productlijnen.

+ Betonpaal: De betonpaal is één van de essentiële onderdelen van het bouwsysteem en vormt de ruggengraat van uw bouwwerk.
+ Wandafwerking: Voor de wandafwerking zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u o.a. kiezen uit het aanbrengen van horizontale of verticale houten delen, metselwerk of een combinatie hiervan. Andere vormen van afwerking zijn altijd bespreekbaar.
+ Betonplaat: De betonplaat wordt als wandelement gebruikt en tussen de betonpalen geplaatst. Samen met de betonpalen vormt dit het betoncasco van uw bouwwerk.
+ Binnenbetimmering: De binnenbetimmering wordt vervaardigd uit plaatmateriaal. Dit is eenvoudig af te werken met behang of stucwerk en verbetert de akoestiek van uw bouwwerk.
+ Wandisolatie: De isolatie wordt aangebracht tussen de betonwand en de houten of stenen wandafwerking, voor een optimaal isolerende werking.
Voor elke woonwens een passend prefab bouwsysteem

Onze productlijnen


Standard line

Standard line

Enkelwandig bouwsysteem
Betoncasco
Diverse betonmotieven
Opties
Wandisolatie
Binnenbetimmering
Bekijk de Standard Line
Comfort line

Comfort line

Dubbelwandig bouwsysteem
Betoncasco
Houten wandafwerking
Opties
Wandisolatie
Binnenbetimmering
Betonpaal betimmering
Bekijk de Comfort Line
Excellent line

Excellent line

Meerwandig bouwsysteem
Betoncasco
Houten en/of stenen wandafwerking
Wandisolatie
Binnenbetimmering
Opties
Betonpaal betimmering
Bekijk de Excellent Line

Combineer de verschillende bouwsystemen

Wist u dat het mogelijk is om de verschillende prefab- bouwsystemen te combineren? Omdat onze bouwsystemen modulair zijn en daarmee dezelfde basiselementen bevatten,
is het mogelijk om deze te combineren. Zo kunt u voor uw gevel en zijwanden bijvoorbeeld kiezen voor de Comfort Line en voor de achtergevel de Standard Line. Wel zo flexibel al zeggen we het zelf.

 

Betimmerde betonpaal

Nieuw van ABS Bouwsystemen is de ‘betimmerde betonpaal’. Hiermee heeft u de kracht en stabiliteit van  een betonpaal met de uitstraling van een houten paal. Zo kunt u uw prefab- bouwwerk helemaal in stijl  laten afwerken.

 

10 jaar garantie

Bij ons koopt u zekerheid. Wist u dat wij op al onze bouwsystemen 10 jaar garantie op de constructie geven? Zo kunt u gerust genieten van uw prefab-bouwwerk!

 

Neem contact op met:

Martin Gerrits

Verkoopadviseur

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan