prefab garage beton systeembouw

Prefab beton systeembouw

prefab recreatiewoning

Prefab betonconstructies is een kernactiviteit van ABS Bouwsystemen. Bij beton systeembouw bestaat de ruwbouw volledig uit beton. Wij hebben voor prefab betonbouw gekozen vanwege het grote aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld houtbouw of traditioneel bouwen. Het systeem biedt ons de mogelijkheid in een korte bouwperiode uw bouw te realiseren, zonder daarbij af te doen aan de constante kwaliteit. U kiest zo voor een kwalitatief geheel, waarbij de prijs ook nog eens aantrekkelijk is.

Prefab betonbouw

Prefab constructies worden voornamelijk uit hout gemaakt, maar wij gebruiken hier beton voor. Dit houdt in dat de ruwbouw uit beton bestaat. Bij prefab betonbouw wordt het beton op voorhand in de fabriek gegoten, waardoor het op locatie enkel in elkaar gezet hoeft te worden. 

Opbouw beton systeembouw

De opbouw van een prefab betonconstructie zit eigenlijk heel eenvoudig in elkaar. Zo wordt de casco van de bouw voor u opgebouwd uit een bouwsysteem van betonnen staanders met daarbij de gewenste platen. Dit wordt voor u in de fabriek gedaan, waardoor wij een korte bouwperiode voor u kunnen realiseren. Als onderdeel van de betonsysteembouw worden ook de hardhouten ramen, deuren en de topgevels van tevoren in de werkplaats gefabriceerd. Zo valt er een hoop tijd te besparen en ziet u dat uiteindelijk terug in de lagere kosten, zonder dat het de kwaliteit van het geheel aantast.

Waarom kiezen voor een prefab beton systeembouw?

Betonsysteembouw zorgt voor een korte bouwperiode, terwijl er toch heel flexibel met uw wensen omgegaan kan worden. Zo kunt u als het ware kiezen voor de uitstraling en mogelijkheden van traditionele bouw of houtbouw, terwijl u aan de andere kant profiteert van een hogere snelheid, verbeterde kwaliteit en lagere kosten. Prefab betonconstructie biedt u zo het beste van twee werelden.

Wij passen deze manier van bouwen graag voor u toe binnen tuinhuizen, garages en bergingen. Door slim om te gaan met de materialen en mogelijkheden zijn we zelfs in staat om houtbouw te combineren met betonbouw. Zo is de uitstraling van uw tuinhuis of schuur als die van hout maar is de bouwperiode een stuk korter, heeft u minder last van het vochtige klimaat en liggen de kosten aantrekkelijk laag.

Mogelijkheden met ons unieke prefab bouwsysteem

Ons bouwsysteem biedt uitgebreide mogelijkheden. Wij werken met een flexibel systeem en kunnen daarom maatwerk leveren. Wij werken niet seriematig maar puur op wens van onze relaties. We kunnen de betonnen wanden bekleden met bijvoorbeeld: geïmpregneerd hout voor een natuurlijke uitstraling of met traditioneel metselwerk.

Ook andere gevelafwerkingen zijn mogelijk; denk hierbij aan kunststof of een voorbereiding op stucwerk. Daarnaast kunnen wij de bouw volledig isoleren voor meer comfort. Standaard werken wij met hardhouten ramen en deuren. 

Wij werken met een prefab systeem waarbij de materialen op maat geleverd worden. Zo profiteert u van een korte bouwperiode. Via het offerte aanvraagformulier op de site kunt u ons uw plannen en wensen kenbaar maken. Aan de hand van uw aanvraag verzorgen wij geheel vrijblijvend een prijsopgave.

Prefab stal, prefab garage
ABS Bouwsystemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Voordelen prefab betonconstructie:

Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details