Schuren

Op maat gemaakt
 

Schuur laten bouwen middels het prefab beton bouwsysteem

Wilt u graag meer opbergruimte creëren, een plek om uw hobby uit te kunnen voeren of een schuur voor de werkzaamheden van uw bedrijf? Dan is een prefab schuur van ABS Bouwsystemen een perfecte oplossing.

 

Met een prefab schuur profiteert u van hoge kwaliteit, een lange levensduur en een korte bouwperiode. En als groot bijkomend voordeel: een aantrekkelijke prijs. De prefab schuur wordt volledig op maat gemaakt, waardoor deze voldoet aan al uw wensen en eisen.

 

Een prefab schuur, wat is dat?

Middels het prefab-systeem bouwen wij volwaardige schuren met een korte bouwperiode. Bij prefab gebouwen worden alle onderdelen vooraf in de fabriek geproduceerd. Hierdoor hoeven ze enkel op locatie nog in elkaar gezet te worden.

 

De basis van een prefab schuur bestaat volledig uit beton. Wij werken met beton systeembouw. Dit zorgt ervoor dat de schuur een lange levensduur heeft en van hoogwaardige kwaliteit is. De grootte, indeling en de afwerking van de betonnen schuur ligt volledig in eigen hand.

 

De afwerking van de schuur

Zoals eerder genoemd, kunt u de grootte, indeling en afwerking van de prefab schuur volledig zelf bepalen. Alle schuren worden op maat gemaakt.

 

De grootte van de schuur is afhankelijk van de ruimte die u heeft, of u een vergunning aan wilt vragen voor de schuur en waar u de schuur voor gaat gebruiken. Nadat u de grootte heeft bepaald, is de indeling van de schuur ook erg belangrijk. Deze is grotendeels afhankelijk van waar u de schuur voor wilt gebruiken. U bepaalt welke ruimtes gecreëerd moeten worden voor een optimaal gebruik van de schuur.

 

Betonnen schuur

Voor de afwerking van de schuur zijn er veel verschillende mogelijkheden. In de basis is de prefab schuur een betonnen schuur. U kunt ervoor kiezen om het betonnen casco niet af te werken met een ander materiaal, waardoor u simpelweg een betonnen schuur heeft. Dit is de optie met het minste onderhoud.

 

Ook kunt u met een betonnen schuur beter uit de voeten op een kleiner perceel, waardoor dit voor velen een aantrekkelijke optie is.

 

Echter is het ook mogelijk om de gevel af te laten werken met een ander soort materiaal, zodat de schuur een volledig andere uitstraling krijgt.

 

Houten schuur

Door de gevel te bekleden met hout, houten rabatdelen of een combinatie van verschillende houtsoorten, ontstaat er een prefab schuren met een houten uitstraling. U kunt kiezen uit verschillende hoogwaardige houtsoorten, waardoor we een zeer lange levensduur kunnen realiseren.

 

Zeker wanneer de schuur zichtbaar is vanuit je tuin, is het mooi wanneer deze aansluit op het totaalbeeld van de tuin. Een houten schuur past hierdoor vaak mooi in het plaatje.

 

Stenen schuur

Het is naast hout ook mogelijk om te kiezen voor een gemetselde gevel. Op deze manier kunt u ervoor kiezen om de schuur aan te laten sluiten op bijvoorbeeld uw woning of andere bijgebouwen, waardoor er één geheel ontstaat.

 

Geïsoleerde schuur

Wilt u de schuur gaan gebruiken voor het uitvoeren van uw hobby of werkzaamheden? Dan is het aan te raden om de schuur te laten isoleren. Een geïsoleerde schuur zorgt ervoor dat de warmte in de winter binnen blijft en in de zomer buiten blijft. Hierdoor is het aangenaam om de schuur te gebruiken voor andere doeleinden dan opslag.

 

De isolatie wordt geplaatst tussen de binnen- en de buitenmuur, waardoor deze niet zichtbaar is.

 

Naast de verschillende gevelafwerkingen, is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende dakendeuren en ramen en bepaalt u zelf hoe groot deze deuren en ramen moeten zijn. Alles wordt naar wens geproduceerd.

 

Prijzen prefab schuur

Doordat iedere prefab schuur op maat gemaakt wordt, is het niet mogelijk om vooraf een gemiddelde prijs of prijsschatting te geven. De prijzen van een prefab schuur zijn afhankelijk van onderstaande factoren:

 

  • De grootte van de schuur
  • De indeling van de schuur
  • Het materiaal van de schuur
  • De keuze of de schuur wel of niet geïsoleerd moet worden

Graag stellen we voor u geheel vrijblijvend een offerte op, zodat u een idee heeft betreffende de kosten voor een prefab schuur. U kunt een offerte aanvragen via onderstaande button.

 

Zakelijke markt

ABS Bouwsystemen richt zich naast particulieren ook op de zakelijke markt. Wij zijn in staat om diverse schuren te bouwen, in iedere gewenste maatvoering. Zo zijn er tal van bouwbedrijven die reeds van deze diensten gebruik hebben gemaakt.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijke schuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Ook voor de zakelijke markt zijn er tal van mogelijkheden in afwerking en profiteert u van een constante kwaliteit en korte bouwperiode.

(040) 285 08 57 info@abs-bouwsystemen.nl

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan

Neem contact op met:

Marieke Rongen

Commercieel medewerker

Offerte aanvragen