Bergingen

Op maat gemaakt
 

Prefab berging bouwen

Bent u op zoek naar (meer) bergruimte, een ruimte voor een bijkeuken of een ruimte voor het uitvoeren van uw hobby? Kies dan voor een op maat gemaakte prefab berging.

 

De prefab berging van ABS Bouwsystemen heeft een casco gemaakt van beton. Dit zorgt ervoor dat u kunt profiteren van een korte bouwperiode, een constante kwaliteit en een lange levensduur. En dát met een erg aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Wat is een prefab berging?

 

Een prefab berging is een berging waarbij de bouwonderdelen vooraf in de fabriek geproduceerd worden. Doordat de onderdelen vooraf geproduceerd worden en vervolgens enkel nog op locatie in elkaar gezet hoeven te worden, geniet u van een korte bouw doorlooptijd.

 

Bij ABS Bouwsystemen maken we voor u een op maat gemaakte berging. We produceren de berging zo, zodat deze perfect aan uw huis, garage of schuur past. Liever een losstaande berging in de tuin? Ook dat is mogelijk.

 

Zowel de grootte, indeling als afwerking van de berging bepaalt u zelf. Hierdoor past de berging ten allen tijde volledig bij uw eigen stijl en wensen.

 

Afwerking van uw prefab berging

U kunt uw prefab berging, bestaande uit een betonnen casco, op verschillende manieren laten afwerken. Zo kunt u de gevel volledig naar wens laten bekleden, waarbij u een keuze maakt uit de verschillende mogelijke materialen, motieven en kleuren. Hiermee kunt u de woning en de berging naadloos in elkaar over laten lopen of de stijl van uw tuin perfect terug laten komen in de berging.

 

De mogelijke gevelbekledingen waar u uit kunt kiezen zijn onder andere:

 

  • Houten berging – Rabat- of potdekseldelen in diverse houtsoorten
  • Stenen berging – Traditioneel metselwerk
  • Steenmotief berging – Steenmotief tegen de betonnen muren
  • Stucwerk – Witte moderne uitstraling middels stucwerk
  • Betonnen garage – Geen verdere afwerking, enkel het betonnen casco

 

Indeling en toepassing

Een prefab berging kunt u op talloze manieren inzetten. U kunt ervoor kiezen om de berging te gebruiken voor het bergen van uw fietsen of gereedschap of als een werk- of hobbyruimte.

 

Net als bij onze andere prefab constructies houden we bij de bouw van de berging graag rekening met uw wensen op dit gebied. Zo helpen we u met het kiezen van de juiste indeling van de berging, hoe groot de ruimte moet zijn en of deze wel of niet geïsoleerd moet zijn.

 

Geïsoleerde prefab berging

Een prefab berging kan geproduceerd worden in verschillende formaten en vormen. Bij een dubbelwandig systeem waarbij de betonnen wanden worden voorzien van een gevelbekleding kunnen we wandisolatie aanbrengen. Wanneer u de ruimte wilt gebruiken als werk-, hobby- of leefruimte, dan is een geïsoleerde berging zeker aan te raden.

 

Prefab berging prijs

Onze bergingen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om zowel de productie als de plaatsing van de berging geheel op een efficiënte manier voor u te realiseren, waardoor we de kosten laag houden.

 

Wat de kosten zijn om een berging te laten bouwen verschilt per ontwerp. Zowel de uitvoering, het formaat en de materiaalkeuze hebben invloed op de prijs. Het is daarom lastig om van tevoren een prijsschatting te geven. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en wat dit gaat kosten, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

(040) 285 08 57 info@abs-bouwsystemen.nl

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan

Neem contact op met:

Marieke Rongen

Commercieel medewerker

Offerte aanvragen