Ons vier stappen bouwplan

Zo bouwen wij
 

Ons vier stappen bouwplan

Wanneer uw nieuwe prefab bouwwerk in onze productiefaciliteit is voorbereid wordt deze klaargemaakt voor transport. Met onze eigen vrachtwagen leveren we het complete pakket bij u op de gewenste bouwlocatie, waarna ons montageteam voor u aan de slag gaat met het plaatsen van de bouw. Hier gaat ons vier stappen bouwplan van start.

01
Het betoncasco

Het betoncasco is de basis van uw bouwwerk. Als eerste worden de maten van uw bouwwerk zorgvuldig, d.m.v een laser uitgezet waarna de betonpalen geplaatst en gestabiliseerd worden. Vervolgens worden de betonplaten tussen de betonpalen geplaatst.

02
Ramen & deuren

Wanneer het betoncasco staat worden onze timmerlieden ingeschakeld om de ramen en deuren te plaatsen. De kozijnen worden zorgvuldig gemonteerd waarna de deuren en raamdelen met precisie worden afgehangen.

03
Het dak

Na het aanbrengen van de ramen en deuren wordt het dak geplaatst. De prefab topgevels en dakspanten worden gepositioneerd en gemonteerd waarna de dakplaten en dakafwerking wordt aangebracht. Nu is uw bouwwerk wind- en waterdicht.

04
Wandafwerking

Als laatste stap wordt de wandafwerking aangebracht. De wandafwerking kan o.a. bestaan uit hout, steen of een combinatie hiervan. Ook de isolatie, binnenbetimmering en de betonvloer worden, indien van toepassing, in deze fase van de bouw aangebracht.

Neem contact op met:

Martin Gerrits

Verkoopadviseur

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan