Standaard systemen

Prefab bouwsystemen op maat gemaakt
 

Standaard systeembouw schuur of garage

Naast de op maat gemaakte prefab mogelijkheden, is het bij ABS Bouwsystemen ook mogelijk om een standaard schuur of garage te kopen. De standaard garages en schuren zijn voorzien van een zadel- of lessenaarsdak en beschikbaar in verschillende standaard maten en afwerkingen.

Standaard garage of schuur

Een standaard prefab garage of schuur is beschikbaar in verschillende soorten afwerkingen. Naast dat je kunt kiezen voor een zadeldak of lessenaarsdak, kun je ook kiezen uit verschillende gevelafwerkingen.

 

  • Betonnen garage of schuur. Hierbij is de (buiten-)gevel opgebouwd uit betonelementen. De betonplaten kunnen geleverd worden met een vlakke zijde, een houtnerfmotiefzijde of een steenmotiefzijde, waardoor een betonlook ontstaat.
  • Gemetselde garage of schuur. Hierbij wordt het betonnen casco voorzien van traditioneel gemetselde muren.
  • Houten garage of schuur. Hierbij worden de buitengevels van het betonnen casco bekleed met houten delen. Zo ontstaat er een houten uitstraling.

 

Bekijk hier welke mogelijkheden er zijn bij de:

 

Door de verschillende beschikbare afmetingen is er altijd een passende garage of schuur voor op je oprit of voor in je tuin.

 

Basis van een systeembouw garage of schuur

De basis van een ABS-systeembouw garage of schuur bestaat uit betonelementen. Beton is een product met een zeer lange levensduur en een continue kwaliteit. Door daarnaast gebruik te maken van hardhouten ramen, deuren en topgevels staat er een hoogwaardig kwalitatieve schuur of garage.

 

Prefab systeembouw houdt in dat de diverse elementen van de garage of schuur vooraf in de fabriek geproduceerd worden. De constructie hoeft hierdoor enkel nog op locatie in elkaar gezet te worden. Hierdoor geniet je van een korte bouwperiode met snel gewenst resultaat en lage kosten.

 

Mogelijkheden prefab bouwen

Naast de standaard systeembouw garages en schuren met standaard maatvoering is het ook mogelijk om een prefab constructie op maat te laten maken. Dit kan een garage of schuur zijn of een berging, tuinhuis of atelier. Zowel de grootte, indeling en afwerking kan naar wens ontworpen en geproduceerd worden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

(040) 285 08 57 info@abs-bouwsystemen.nl

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan

Neem contact op met:

Martin Gerrits

Verkoopadviseur

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan