Flexibel & duurzaam

De kracht van ABS Bouwsystemen
 

Over ABS Bouwsystemen

Al sinds 1994 zijn wij actief in de wereld van prefab betonbouw. Wat ooit begon met het leveren van betonnen schuttingen, is uitgegroeid tot het produceren en plaatsen van complete prefab-bouwwerken. Met een eigen productiefaciliteit en gespecialiseerde montageteams bent u verzekerd van een perfecte oplevering van uw nieuwe bouwwerk.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Snelle realisatie

Snelle realisatie

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Modulair bouwen

In tegenstelling tot de traditionele manier van bouwen, bestaan onze bouwsystemen uit diverse modules. Doordat we deze modules in onze eigen productiefaciliteit voorbereiden en produceren, wordt de doorlooptijd aanzienlijk verkort. Daarnaast bieden onze systemen veel flexibiliteit. Zo is er de mogelijkheid om de verschillende productlijnen te combineren.

 

Duurzaam geproduceerd

Duurzaamheid is een van onze speerpunten. Zo wordt ons beton geproduceerd uit gerecycled granulaat en is ons hout voorzien van het FSC- en KOMO-keurmerk. Daarnaast zijn onze prefab bouwwerken duurzaam in de vorm van kwaliteit en isolatie. De basis van onze bouwsystemen bestaat altijd uit een sterke betoncasco en de vloer, wanden en het dak kunnen worden voorzien van isolatie.

 

 

 

Met de hand op maat gemaakt

In onze productiehal in Eindhoven wordt alles met de hand op maat gemaakt. Vanaf de betonnen elementen en dakspanten tot en met de ramen en deuren. Met een ABS bouwwerk haalt u een oer-Nederlands product in huis!

 

Wij leveren door heel Nederland

ABS Bouwsystemen levert prefab bouwwerken door heel Nederland. Met ons eigen transport leveren we de prefab- bouwmodules op de gewenste bouwlocatie waarna onze bouwteams voor u aan de slag gaan met de bouw van uw prefab-bouwwerk.

 

Neem contact op met:

Martin Gerrits

Verkoopadviseur

Offerte aanvragen