ABS Bouwsystemen is ontstaan uit de passie voor het vak van Martin Gerrits. Hij is jarenlang met veel plezier werkzaam geweest binnen de betonsysteembouw en besloot daarin zijn eigen onderneming te starten. Hij richtte in 1994 ABS BV op, dat zich op termijn heeft weten te ontwikkelen tot ABS Bouwsystemen en inmiddels het langste actief is in deze branche.

De klant centraal

Binnen ABS Bouwsystemen is een professioneel team dagelijks bezig de producten te verbeteren. Hierbij staat een klantgerichte centraal. Iedere opdracht start vanuit de wensen van de klant en wordt aan de hand daarvan uitgevoerd. Uiteraard worden deze wensen bij ABS Bouwsystemen aangevuld met de nodige ervaring en expertise binnen de branche, om samen tot een goed plan te komen. ABS Bouwsystemen is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat actief is in heel Nederland, maar ook over de grens hard aan de weg timmert. Bovendien is ABS Bouwsystemen inmiddels het bedrijf dat het langst actief is binnen deze tak van sport. Deze prestatie is onder andere bereikt door de klant altijd centraal te stellen en goed mee te gaan met de veranderingen binnen de markt.

Uitgebreide service

Naast kwaliteit biedt ABS Bouwsystemen vanzelfsprekend een gedegen advies en een correcte, uitgebreide service. Als bouwmeester uit Brabant begeleiden we u graag gedurende het gehele proces. Dit start met de eerste bouwtekening en vergunningaanvraag en eindigt met de realisatie van uw plannen. Tevens verzorgen wij met ons eigen wagenpark het transport van uw materialen. Zo kunt u zorgeloos bouwen en weet u dat uw wensen bij ons in goede handen zijn.

Onderscheidend vermogen

ABS Bouwsystemen maakt het verschil in deze branche door zich te onderscheiden met behulp van de hoogwaardige kwaliteit van onze duurzame materialen en componenten, wij werken volgens KOMO-keurmerk, het FSC-houtkeurmerk en zijn gefabriceerd volgens de NEN-norm. Wij werken bovendien volgens de ISO-normen om de kwaliteit en continuïteit daarvan optimaal te waarborgen. Zo profiteert u bij ons van een daadkrachtige, flexibele en goed doordachte, maar eerlijke aanpak. Bovendien heeft ABS Bouwsystemen er op die manier voor weten te zorgen dat het een aantrekkelijke werkgever is geworden voor haar flexibele krachten die graag binnen deze branche werkzaam zijn.

Garantie

Welke keuze u bij ABS Bouwsystemen ook maakt, u bent in ieder geval verzekerd van topkwaliteit en comfort tegen een aantrekkelijke prijs. Wij geven u een goede garantie van 10 jaar. Zo weet u zeker dat u op een duurzame manier kunt werken aan uw garages, bergingen of schuren.

Indien u uw wensen via het bijgaand offerte aanvraagformulier aan ons kenbaar maakt zorgt een van onze deskundige medewerkers geheel vrijblijvend voor een passende offerte. Ontvangt u liever een persoonlijk advies of wilt u een kijkje komen nemen in onze showtuin? Dan bent u bij ABS Bouwsystemen uiteraard ook van harte welkom en vertellen we u op basis van uw specifieke wensen graag meer over de verschillende mogelijkheden.