Standaard systeembouw schuur of garage

Naast de op maat gemaakte prefab mogelijkheden, is het bij ABS Bouwsystemen ook mogelijk om een standaard schuur of garage te kopen. De standaard garages en schuren zijn voorzien van een zadel- of lessenaarsdak en beschikbaar in verschillende maten en afwerkingen.  

Standaard garage of schuur

Een standaard prefab garage of schuur is beschikbaar in verschillende soorten afwerkingen. Naast dat je kunt kiezen voor een zadeldak of lessenaarsdak, kun je ook kiezen uit verschillende gevelafwerkingen.

 • Betonnen garage of schuur. Hierbij wordt de gevel bekleed met vlakke betonplaten, waardoor een betonlook ontstaat. 
 • Gemetselde garage of schuur. Hierbij wordt de betonnen basis voorzien van traditioneel gemetselde muren. 
 • Houten garage of schuur. Hierbij worden er houtmotief platen (inclusief nerf) aan de gevel bevestigd. Zo ontstaat er een houten uitstraling. 
houtmotief met nerf

  Bekijk hier welke mogelijkheden er zijn bij de:

  Door de verschillende beschikbare afmetingen is er altijd een passende garage of schuur voor op je oprit of voor in je tuin. 

  Basis van een systeembouw garage of schuur

  De basis van een standaard systeembouw garage of schuur bestaat uit beton. Beton is een product met een lange levensduur en een continue kwaliteit. Door daarnaast gebruik te maken van hardhouten ramen, deuren en topgevels staat er een hoogwaardig kwalitatieve schuur of garage. 

  Prefab systeembouw houdt in dat de garage of schuur vooraf in de fabriek geproduceerd wordt. De constructie hoeft hierdoor enkel nog op locatie in elkaar gezet te worden. Hierdoor geniet je van een korte bouwperiode met snel gewenst resultaat en lage kosten. 

  Mogelijkheden prefab bouwen

  Naast de standaard systeembouw garages en schuren is het ook mogelijk om een prefab constructie op maat te laten maken. Dit kan een garage of schuur zijn of een berging, tuinhuis of atelier. Zowel de grootte, indeling en afwerking kan naar wens ontworpen en geproduceerd worden. 

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

  ABS Bouwsystemen

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

  Of vraag de brochure aan