Kant en klaar kantoor in de tuin met een prefab tuinkantoor

Met een prefab tuinkantoor van ABS Bouwsystemen kunt u gemakkelijk uw gewenste thuiskantoor creëren. Met een prefab tuinkantoor heeft u de mogelijkheid om het kantoor op een gewenste plek te plaatsen, zoals aan het huis als zijnde berging of in de tuin tussen al het groen. Naast dat u in handen heeft waar het tuinkantoor geplaatst wordt, bepaalt u ook hoe het tuinkantoor eruit komt te zien. 

Het prefab tuinkantoor wordt volledig op maat gemaakt. Uw volledige wensen en eisen worden verwerkt in het ontwerp, waardoor het perfecte tuinkantoor ontstaat.

ABS Bouwsystemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Een prefab tuinkantoor, wat is dat precies?

Bij een prefab tuinkantoor wordt het kantoor opgebouwd uit een prefab systeem. Een prefab bouwsysteem houdt in dat onderdelen vooraf geproduceerd zijn en vervolgens op locatie enkel nog gemonteerd hoeven te worden. Dit zorgt voor een bouw met een korte doorlooptijd. De basis van het tuinkantoor is gemaakt van beton. Het gebruik van beton maakt dat er een constante kwaliteit gewaarborgd wordt met een zeer lange levensduur.

Uw eigen tuinkantoor ontwerpen

Met een prefab tuinkantoor heeft u de mogelijkheid om deze volledig naar wens te ontwerpen en in te delen. Niet alleen de grootte en de indeling maar ook het materiaalgebruik van het tuinkantoor worden door uzelf bepaald. U kunt kiezen voor een betonnen afwerking, een klassieke metaalafwerking of een houten afwerking.

Laat het kantoor in de tuin volledig matchen met uw tuin of huis en ontwerp een kantoor met een uitstraling en gevel naar wens. 

Daarnaast is het ook mogelijk om het tuinkantoor te isoleren. Een geïsoleerd tuinkantoor biedt extra comfort tijdens een thuiswerkdag in de winter of op een hete zomerdag. 

Op basis van uw wensen en eisen maken we een ontwerp voor een prefab tuinkantoor. Het tuinkantoor moet u de mogelijkheid bieden om u volledig terug te kunnen trekken en gefocust te kunnen werken. Met al het comfort wat voor u daarbij van belang is.

prefab tuinkantoor

Prijs prefab tuinkantoor

De kosten voor een prefab tuinkantoor worden bepaald door verschillende elementen. Hierdoor is het vooraf lastig te bepalen wat de uiteindelijke kosten zijn voor een op maat gemaakt tuinkantoor. 

De prijs is afhankelijk van de grootte van het tuinkantoor, de indeling, het materiaal en de uitvoering. Wil je graag één grote ruimte in je tuinkantoor of liever twee afzonderlijke ruimten? Wil je een houten gevelbekleding of liever geen gevelbekleding? Dit is allemaal bepalend voor de uiteindelijke prijs. Daarnaast is het wel of niet laten isoleren van het tuinkantoor ook van invloed op de prijs. Een geïsoleerd tuinkantoor is logischerwijs duurder dan een niet geïsoleerd tuinkantoor. 

Wenst u een prijsindicatie te ontvangen voor een kant en klaar kantoor voor in uw tuin, neem dan ten alle tijden vrijblijvend contact met ons op. Vraag een offerte aan via onderstaande button, kies voor werk / hobbyruimte en wij zullen u een passend voorstel doen.

ABS Bouwsystemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Vergunning tuinkantoor

In de meeste gevallen is het niet verplicht om een vergunning aan te vragen voor een tuinkantoor. Om hier zeker van te zijn raden we aan uw vraag omtrent de bouw van een tuinkantoor voor te leggen bij de desbetreffende gemeente. Zij zullen u adviseren in de mogelijkheden.

Tuinkantoor door ABS

ABS bouwsysteem ontwerpt en produceert vanuit uw wensen en eisen. We adviseren graag vanuit onze ervaringen en expertise, waarbij de uiteindelijke keuze altijd bij u ligt. Naast tuinkantoren hebben we een ruim aanbod aan overige prefab constructies zoals bergingen, garages en ateliers. Een combinatie van een tuinkantoor met bijvoorbeeld een berging of poolhouse is ook altijd mogelijk.

Een greep uit onze eerdere projecten
Tuinkantoor, werkruimte, atelier, berging, recreatiewoning, tuinhuis

Tuinkantoor met zwart houten gevel en harmonicadeur.

Lees meer over dit project
Atelier, berging, tuinhuis, werkruimte

Tuinhuis met bijpassende schutting.

Lees meer over dit project
Schuur, berging, tuinhuis

Prefab schuur met wolfseinde kap.

Lees meer over dit project
tuinhuis, poolhouse, werkruimte, atelier

Prefab tuinhuis met glazen schuifwanden.

Lees meer over dit project
Tuinhuis, werkruimte, berging, atelier

Prefab tuinhuis met zwart houten gevelbekleding.

Lees meer over dit project
Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details