prefab werkruimte

Tuinhuis op maat met het unieke prefab bouwsysteem

Tuinhuis gerealiseerd door ABS Bouwsystemen

Een prefab tuinhuis bouwen kan natuurlijk verschillende doelen dienen. Zo heeft u de mogelijkheid om een van onze tuinhuizen te kiezen die uw woongenot zullen vergroten, maar u kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om er alleen spullen in op te bergen. Wat dat betreft kunt u alle kanten op en is uw prefab tuinhuis over het algemeen vooral een verwezenlijking van een van uw dromen. Met ABS Bouwsystemen kunt u bovendien werken aan bijvoorbeeld een eigen wellness ruimte, een sauna of een jacuzzi. Als klap op de vuurpijl kunt u een prefab tuinhuis bouwen die dient als een werk- of hobbyruimte, waardoor u echt alle kanten op kunt.

Prefab tuinhuis afwerking

Uw prefab tuinhuis wordt door onze flexibele krachten uitgevoerd in een betonnen casco naar keuze. Het grote voordeel hiervan is dat u profiteert van een constante kwaliteit, een eeuwige levensduur en natuurlijk een korte bouwperiode. Zo staan de tuinhuizen binnen een korte tijd overeind en kunt u er vanaf dat moment ook direct gebruik van gaan maken. Uiteraard kunt u uw prefab tuinhuis aan de andere kant verder afwerken met bijvoorbeeld hout of traditioneel metselwerk. De tuinhuizen kunt u met rabatdelen of gepotdekselde delen af laten werken, waarbij u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Deuren en daken van tuinhuizen

Ook de deur en het dak van uw tuinhuis zal bij ABS Bouwsystemen volledig aan uw wensen voldoen. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een getoogde draaideur, of een dubbel exemplaar met daarin een mooie raamverdeling. Het dak van de tuinhuizen is bijvoorbeeld een zadeldak, of een lessenaar dak, net wat u graag ziet. Onze flexibele krachten zullen het tuinhuis voor u afwerkingen met dakpannen of golfplaten, maar u kunt aan de andere kant natuurlijk ook kiezen voor een rieten dakbedekking. Zo kunt u binnen de tuinhuizen alle kanten op, waardoor het woord ‘flexibel’ hier uitstekend op z’n plaats is.

Groot tuinhuis met overkapping

Uw idee, uw tuinhuis

ABS Bouwsystemen werkt altijd vanuit uw wensen, zeker met betrekking tot uw tuinhuis. Het is uiteindelijk uw idee en uw tuinhuis, waardoor de mogelijkheden met betrekking tot tuinhuizen bij ons zeer uitgebreid zijn. Wij vertellen u vanuit onze ervaring graag meer over wat er mogelijk is binnen uw budget, maar u maakt uiteindelijk de keuze. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudig tuinhuis, maar kunnen we ook de meest luxe tuinhuizen voor u realiseren.

Vorige Volgende
Stap 1
Plaatsen betonnen binnenwanden

Om te kunnen bouwen gaan we normaal gesproken uit van een nagenoeg vlak zandbed vrij van obstakels zodat we kunnen graven. De benodigde materialen worden vooraf op maat geproduceerd en via eigen transport geleverd.

We starten met de wandopbouw. De betonnen palen worden circa 65 centimeter diep in de grond geplaatst en gesteld op een fundatietegel. Tussen de betonnen staanders komen de betonnen platen en worden de ramen en deuren volgens de tekening geplaatst.

Stap 2
Opbouw van het dak

Na het plaatsen van de wanden gaan we aan de slag met de dakopbouw. De spanten worden, waar nodig met een kraan, op de wanden geplaatst.

Stap 3
Dakisolatie en dak bekleding

Nadat de spanten zijn geplaatst gaan we aan de slag met de dakisolatie (indien deze is meegenomen in de bouw) en brengen we de juiste dakbedekking aan.

Bij een plat dak wordt op de wand de balklaag en het dakbeschot aangebracht waar we later de EPDM dakbedekking op aanbrengen.

Stap 4
Wandisolatie

Bij een dubbelwandig systeem waarbij de betonnen wanden worden voorzien van een gevelbekleding kunnen we de wandisolatie aanbrengen.

Stap 5
Gevelbekleding

De buitengevels kunnen geheel naar uw wens bekleed worden. Hier kunnen we werken met hout, metselwerk of een combinatie daarvan.

Vanzelfsprekend kunnen we ook de betonnen wanden aan de binnenzijde afwerken en waar nodig de binnenwanden verzorgen.

Stap 6
Betonvloer storten

Een van de laatste werkzaamheden is het aanbrengen van de betonvloer. Dit kan een geïsoleerde betonvloer zijn, of een niet geïsoleerde. Dit is afhankelijk van uw wensen.

We kunnen een werkvloer aanbrengen of we kunnen ervoor zorgen dat u een gevlinderde/gladde vloer in uw constructie krijgt. De vloer is voorzien van een mantelpijp waardoor u eventueel water en elektra naar binnen kunt brengen.

De vloer is geen must voor het systeem, maar het zorgt ervoor dat de vloer en de wanden één geheel vormen, waardoor er geen ongedierte binnen kan.

Stap 7
Oplevering door bouwploeg

De oplevering vindt plaats onder leiding van de bouwploeg. We lopen samen met u door de verschillende punten heen en zullen eventuele vragen vanuit uw kant direct beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat de oplevering voor beide partijen naar tevredenheid is.

Bent u benieuwd hoe onze projecten eruit zien qua eindresultaat? Kijk dan eens bij onze referenties. Wij hebben ervaring met verschillende constructies van alle soorten en maten.

Aanvullende mogelijkheden

Naast een mooi tuinhuis kunt u bij ABS Bouwsystemen ook kiezen voor een aantal andere bouwwerken. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de bergingen, schuren en poolhouses, maar ook de ateliers en loodsen die we voor u kunnen realiseren. Net als de tuinhuizen worden deze toepassingen veelal gebouwd aan de hand van het prefab beton bouwsysteem, waardoor we een korte bouwperiode weten te realiseren. Zo profiteert u van een tuinhuis met een eeuwige levensduur en een constante kwaliteit, zonder dat dit aan de andere kant een hoop tijd hoeft te kosten.

Een greep uit onze eerdere projecten
Tuinschuur met overkapping Prefab constructie

In Ouddorop realiseerden wij deze tuinschuur met overkapping en zadeldak.

Lees meer over dit project
Tuinhuis en garage combinatie

In Geldrop realiseerden wij deze stenen garage met ingebouwde elektrische deuren

Lees meer over dit project
Tuinhuis ingericht als kantoor Halfsteenmetselwerk

In Oisterwijk realiseerden wij dit tuinhuis volledig ingericht ten behoeve van een kantoor en leefruimte.

Lees meer over dit project
Aangebouwd tuinhuis met platdak Platdak gedekt met EPDM

In Delfgauw realiseerden wij dit tuinhuis met platdak en massieve hardhouten Okoum deuren.

Lees meer over dit project
Tuinhuis/berging met terras Prefab betonnen constructie

Tuinhuis/berging met praalrand en terrasruimte.

Lees meer over dit project
Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details