Een tuinhuis kan natuurlijk verschillende doelen dienen. Zo heeft u de mogelijkheid om een van onze tuinhuizen te kiezen die uw woongenot zullen vergroten, maar u kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om er alleen spullen in op te bergen. Wat dat betreft kunt u alle kanten op en is uw tuinhuis over het algemeen vooral een verwezenlijking van een van uw dromen. Met ABS Bouwsystemen kunt u bovendien werken aan bijvoorbeeld een eigen wellness ruimte, een sauna of een jacuzzi. Als klap op de vuurpijl kunt u de tuinhuizen gebruiken als een werk- of hobbyruimte, waardoor u echt alle kanten op kunt.

Afwerking hout of metselwerk

Uw tuinhuis wordt door onze flexibele krachten uitgevoerd in een betonnen casco naar keuze. Het grote voordeel hiervan is dat u profiteert van een constante kwaliteit, een eeuwige levensduur en natuurlijk een korte bouwperiode. Zo staan de tuinhuizen binnen een korte tijd overeind en kunt u er vanaf dat moment ook direct gebruik van gaan maken. Uiteraard kunt u uw tuinhuis aan de andere kant verder afwerken met bijvoorbeeld hout of traditioneel metselwerk. De tuinhuizen kunt u met rabatdelen of gepotdekselde delen af laten werken, waarbij u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Deuren en daken van tuinhuizen

Ook de deur en het dak van uw tuinhuis zal bij ABS Bouwsystemen volledig aan uw wensen voldoen. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een getoogde draaideur, of een dubbel exemplaar met daarin een mooie raamverdeling. Het dak van de tuinhuizen is bijvoorbeeld een zadeldak, of een lessenaar dak, net wat u graag ziet. Onze flexibele krachten zullen het tuinhuis voor u afwerkingen met dakpannen of golfplaten, maar u kunt aan de andere kant natuurlijk ook kiezen voor een rieten dakbedekking. Zo kunt u binnen de tuinhuizen alle kanten op, waardoor het woord ‘flexibel’ hier uitstekend op z’n plaats is.

Uw idee, uw tuinhuis

ABS Bouwsystemen werkt altijd vanuit uw wensen, zeker met betrekking tot uw tuinhuis. Het is uiteindelijk uw idee en uw tuinhuis, waardoor de mogelijkheden met betrekking tot tuinhuizen bij ons zeer uitgebreid zijn. Wij vertellen u vanuit onze ervaring graag meer over wat er mogelijk is binnen uw budget, maar u maakt uiteindelijk de keuze. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudig tuinhuis, maar kunnen we ook de meest luxe tuinhuizen voor u realiseren.

Aanvullende mogelijkheden

Naast een mooi tuinhuis kunt u bij ABS Bouwsystemen ook kiezen voor een aantal andere bouwwerken. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de bergingen, schuren en poolhouses, maar ook de ateliers en loodsen die we voor u kunnen realiseren. Net als de tuinhuizen worden deze toepassingen veelal gebouwd aan de hand van een betonnen casco, waardoor we een korte bouwperiode weten te realiseren. Zo profiteert u van een tuinhuis met een eeuwige levensduur en een constante kwaliteit, zonder dat dit aan de andere kant een hoop tijd hoeft te kosten.