Poolhouse grenzend aan een zwembad

Een poolhouse is als het ware een berging of huisje bij uw zwembad. U kunt er op verschillende manieren gebruik van maken, waardoor poolhouses bouwen steeds interessanter wordt . Hierbij is de aanpak van ABS Bouwsystemen uniek, vanwege de grote mate van flexibiliteit en relatief lage kosten. Zo kunt u poolhouses bouwen, zonder dat de kosten aan de andere kant hoog op zullen lopen. Uiteraard is het poolhouse van dezelfde kwaliteit als bijvoorbeeld de uitstekende bergingen en schuren van ABS Bouwsystemen.

Poolhouses bouwen

Poolhouses kennen verschillende toepassingen. Zo kunt u ervoor kiezen om het poolhouse te gebruiken als een sauna, maar kunt u er bijvoorbeeld ook een jacuzzi in plaatsen. Het is in ieder geval een prachtige blikvanger binnen uw tuin, waardoor het verstandig is om goed na te denken over de materialen die u ervoor wilt gebruiken. Over het algemeen zijn de poolhouses van hout erg in trek, aangezien de kleuren hiervan het goed doen met de meeste zwembaden. U kunt er ook voor kiezen om het poolhouse te gebruiken voor de technische ruimte van uw zwembad, waar u eventueel ook de toebehoren kwijt kunt. U kunt zo alle kanten op met de poolhouses, net als met materialen die u kiest.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Flexibel systeem voor uw poolhouse

ABS Bouwsystemen kenmerkt zich door een zeer flexibele manier van werken, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo is het mogelijk om de bouw volledig aan uw wensen aan te passen, terwijl de kwaliteit van uw poolhouse in ieder geval altijd hoog is. Zo profiteert u van een zeer lange levensduur en heeft u aan de andere kant de mogelijkheid om met betrekking tot de uitstraling te kiezen uit diverse materialen. Poolhouses worden zo altijd volledig op basis van uw wensen en ideeën gebouwd. ABS Bouwsystemen zorgt daarbij voor de kennis en kunde die nodig is om de uitstekende kwaliteit van uw poolhouse te realiseren.

Poolhouse met overkapping

Betaalbare exclusiviteit

Met de poolhouses zorgt ABS Bouwsystemen voor betaalbare exclusiviteit. Waar een poolhouse over het algemeen wordt gezien als een exclusieve luxe is het bij ons namelijk mogelijk om voor een heel aantrekkelijke prijs te kiezen. Dit komt onder andere door het feit dat we een uitgebreide ervaring hebben en daardoor efficiënt kunnen werken, maar ook door het feit dat we heel flexibel voor u aan de slag gaan. Verder kiest u met onze poolhouses voor onze effectieve werkwijze, zoals we die ook toepassen bij de bergingen en schuren wanneer we werken met beton systeembouw.

Aanvullende mogelijkheden

Uiteraard kunt u bij ons voor veel meer terecht dan alleen poolhouses. Zo helpen we u bijvoorbeeld graag met het realiseren van paardenstallen, clubgebouwen, dierenverblijven en andere prefab constructies. Net als bij het poolhouse staat de kwaliteit hiervan altijd voorop, in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Bovendien profiteert u van een korte bouwperiode en een zeer lange levensduur van poolhouses, tuinhuizen, garages en ateliers.