Clubgebouw bij een tennisvereniging

Een clubgebouw is het hart van de vereniging, waar ABS Bouwsystemen graag aan bijdraagt. Zo helpen we graag bij het realiseren van clubgebouwen, of een verenigingsgebouw. Het mooie hiervan is dat we samen werken aan een gezellig onderkomen, waar u jarenlang plezier van zal hebben. Bovendien ontwikkelen we ieder clubgebouw op maat, waardoor het uitstekend aan zal sluiten op uw wensen op dit gebied. Wat dat betreft bent u bij ABS Bouwsystemen aan het juiste adres, aangezien we een uitgebreide ervaring hebben op dit gebied. Zo combineren we onze kennis en kunde graag met uw ideeën over het te ontwikkelen prefab clubgebouw.

Hart van de vereniging

Uw clubgebouw is over het algemeen het hart van de vereniging. In de clubgebouwen komen de leden bijeen voor een goed gesprek, of een gezellige borrel. Wat dat betreft is een clubgebouw op maat een belangrijk onderdeel van uw vereniging, waardoor het verstandig is om hier over na te denken. ABS Bouwsystemen heeft hier een uitgebreide ervaring mee, waardoor we ervoor zorgen dat u een kwalitatief verenigingsgebouw ontvangt, dat daarnaast ook nog eens een gezellige behuizing voor de leden is. Zo profiteert de hele vereniging van het gebouw en dat natuurlijk jarenlang.

ABS Bouwsystemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Betonnen casco voor prefab clubgebouw

Wanneer we een clubgebouw op maat voor u ontwikkelen doen we dit altijd op basis van uw wensen, maar wel met de kennis en kunde die we in de loop der jaren hebben opgedaan. Zo kiezen we over het algemeen voor een betonnen casco, die ervoor zorgt dat uw clubgebouw een constante kwaliteit en zeer lange levensduur krijgt. Bovendien zorgen we door middel van een goede beveiliging van de ramen en deuren voor een veilig geheel, waardoor spullen uw verenigingsgebouw niet ongemerkt uitgehaald kunnen worden. De clubgebouwen bieden zo een veilige en stabiele basis binnen iedere vereniging.

Prefab clubgebouw met een betonnen casco

Gezellig onderkomen

Daarnaast zijn de clubgebouwen natuurlijk vooral een gezellig onderkomen voor de leden. In een clubgebouw op maat kunt u een kaartavond organiseren, of na het sporten bijvoorbeeld samen even een drankje doen. Het clubgebouw is op die manier een ontmoetingsplaats voor alle leden, waar u gezamenlijk een hoop plezier van heeft. Bovendien wordt het verenigingsgebouw altijd op een slimme manier voor u ingedeeld, waardoor het in het gebruik ook nog eens heel praktisch zal blijken. Zo kunt u optimaal gebruik maken van het clubgebouw en er zowel op de korte als de lange termijn een hoop plezier van hebben.

Aanvullende mogelijkheden

Naast een clubgebouw op maat kunnen we ook loodsen, dierenverblijven of andere prefab constructies voor u ontwikkelen. Wij maken waar mogelijk gebruik van een betonnen casco, om de bouw net als bij het verenigingsgebouw op een snelle manier te voltooien en daarbij te zorgen voor een constante kwaliteit en optimale levensduur. Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere clubgebouwen waar u jarenlang plezier van zal hebben, vanwege de stabiele basis, maar ook vanwege het aantrekkelijke uiterlijk.