Kiest u voor een berging van prefab beton, dan weet u in ieder geval een aantal dingen zeker. Zo profiteert u van een korte bouwperiode, een constante kwaliteit en een eeuwige levensduur. Wij realiseren dit voor u door gebruik te maken van een betonnen casco en dat vervolgens op de gewenste manier voor u af te werken. Zo zijn onze bergingen van een uitstekende kwaliteit, maar hoeven ze aan de andere kant lang niet altijd veel te kosten.

Jarenlange ervaring met bergingen

ABS Bouwsystemen heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van bergingen. Wij maken daarvoor al jaren gebruik van de berging van prefab beton, vanwege de uitgebreide voordelen die onze werkwijze biedt. Zo kunt u jarenlang gaan genieten van uw berging, zonder dat u hier veel omkijken naar zal hebben. De berging wordt opgebouwd uit een betonnen casco, dat voor een uitstekende kwaliteit en een zeer lange levensduur zorgt. Onze jarenlang ervaring stelt ons bovendien in staat om het geheel op een efficiënte manier voor u te realiseren, waardoor we de kosten laag houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Afwerking van uw berging

U kunt uw berging van prefab beton op een aantal verschillende manieren af laten werken. Zo kunt u ervoor kiezen de kleur en het motief van het beton goed aan te laten sluiten bij uw wensen. Daarnaast kunt u de bergingen verder af laten werken door de gevels bijvoorbeeld te voorzien van Rabat- of potdekseldelen in diverse houtsoorten. Ook bieden we u de mogelijkheid uw berging af te laten werken met traditioneel metselwerk. Zo zorgt u voor een prachtige uitstraling van uw berging, maar kiest u aan de andere kant voor de kwaliteit van het prefab beton.

Indeling en toepassing

Een berging van prefab beton kunt u op talloze manieren inzetten. Zo kunt u ervoor kiezen om de berging te gebruiken voor het bergen van uw fietsen of gereedschappen, maar u kunt het ook gebruiken als een werk- of hobbyruimte. Net als bij de garages en tuinhuizen houden we bij de bouw graag rekening met uw wensen op dit gebied. Zo helpen we u met het kiezen van de juiste indeling van de bergingen. Verder richten we ons op de zakelijke markt en presenteren we u graag de mogelijkheden met betrekking tot die toepassingen.

Aanvullende mogelijkheden

Naast een berging van prefab beton kunt u natuurlijk ook kiezen voor ateliers, poolhouses of clubgebouwen die aan de hand van deze methode worden opgebouwd. Het mooie hiervan is dat u net als bij de bergingen gebruik maakt van een betonnen casco, om de paardenstallen of dierenverblijven vervolgens zelf verder naar uw wens af te laten werken. U heeft zo weinig onderhoud en profiteert uiteraard van een korte bouwperiode. Zo kunt u ook de berging in een relatief korte periode neer laten zetten, om er vervolgens op korte termijn gebruik van te kunnen gaan maken.