Atelier zweeds potdeksel

Met de ateliers van ABS Bouwsystemen kunt u uw creativiteit optimaal tot uiting brengen. Zo kunt u ateliers bouwen aan een tuin waarin u uw hobby uit kunt voeren, maar u kunt er ook voor kiezen daar op een professionele manier aan de slag te gaan. Wat dat betreft bouwen we ateliers die volledig aan uw wensen voldoen, waardoor u hier optimaal gebruik van kunt maken. We starten daarbij altijd vanuit uw idee of wens en ontwikkelen op basis daarvan het plan voor bijvoorbeeld een tuin atelier voor u.

Functionele ateliers bouwen

Wanneer wij ateliers bouwen hebben deze altijd een functioneel doel. Zowel de prefab bouw van beton als de afwerking staan in het teken van deze functionaliteit, waardoor u hier optimaal gebruik van kunt maken. Dit zorgt er onder andere voor dat u bijvoorbeeld het tuin atelier zowel op een hobbymatige als een professionele manier kunt gebruiken, of dit gemakkelijk kunt combineren. De ateliers voldoen op die manier uitstekend aan uw wensen, waardoor u er jarenlang plezier van zal hebben. U heeft zo de mogelijkheid om uw creativiteit optimaal tot uiting te laten komen in uw eigen atelier, waarmee het een ideale werk- of hobbyruimte is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Prefab tuin atelier

Uw tuin atelier wordt opgebouwd uit een prefab systeem. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is de bouwperiode maar kort en profiteert u van een constante kwaliteit en zeer lange levensduur. Bovendien bent u niet gebonden aan een vast patroon, maar bouwen we de ateliers altijd op basis van uw persoonlijke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuin atelier met Rabat- of potdekseldelen, maar kunt u aan de andere kant ook het 1/2e steens metselwerk selecteren voor de afwerking. Wanneer u het beton verder niet af wenst te werken kunt u tevens kiezen voor een steen- of houtnerfmotief, waardoor de uitstraling toch aansluit bij uw wensen. U kunt de ateliers zo precies vormgeven zoals u in uw hoofd had.

Groot atelier bruin

Indeling, lichtval en gemakken

Bij de bouw van uw tuin atelier zorgen we niet alleen voor een korte bouwperiode en een constante kwaliteit, maar houden we ook rekening met zaken als de juiste indeling, de lichtinval en natuurlijk de gemakken die de ateliers met zich meebrengen. Zo zorgen we ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tuin atelier, ook op de lange termijn. ABS Bouwsystemen heeft een uitgebreide ervaring op dit gebied en kan u zodoende, net als bij de garages, tuinhuizen en bergingen, goed adviseren over de verschillende elementen.

Aanvullende mogelijkheden

Naast ateliers kunt u bij ABS Bouwsystemen ook terecht voor andere prefab constructies, bijvoorbeeld recreatiewoningen, poolhouses en dierenverblijven. Uiteraard bouwen we ook de paardenstallen, clubgebouwen en werk- en hobbyruimtes op middels het prefab beton bouwsysteem in combinatie met de gewenste afwerking. Zo profiteert u net als bij de ateliers van een constante kwaliteit, een zeer lange levensduur en natuurlijk een korte bouwperiode.