Paardenstal gerealiseerd door ABS Bouwsystemen

Wilt u een prefab paardenstal bouwen? Dan bent u bij ABS Bouwsystemen op het juiste adres. De paardenstal kan zowel gebouwd worden voor hobbymatig gebruikt maar ook voor professioneel gebruik. Wij ontwikkelen een volwaardige stal met een ruime keuze in paardenboxen, paardendeuren en interieur.
Onze prefab paardenstallen worden gemaakt op basis van betonsysteembouw. Uw paardenstal wordt uitgevoerd in een betonnen casco naar keuze. Hierdoor profiteert u van een constante kwaliteit, een eeuwige levensduur en een korte bouwperiode. Door de korte bouwperiode kunt u snel gebruik gaan maken van de paardenstallen.

Duurzame prefab paardenstallen bouwen met een luxe uitstraling

Onze prefab paardenstallen kenmerken zich door functionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en een perfecte afwerking. Wij zorgen dat uw wensen en die van uw paard worden vertaald in een geweldige paardenstal voor uw edele dier.

Er zijn veel mogelijkheden om uw paardenstal helemaal naar wens te maken. Zo kunt u zelf bepalen hoe groot de paardenstal moet worden en hoeveel paardenboxen erin moeten. Voor de afwerking bieden wij een ruime keuze uit materialen. U kunt bijvoorbeeld de paardenstal afwerken met hardhouten Rabatdelen in verschillende kleuren. Een paardenstal en garage combineren is ook een optie die wij kunnen realiseren.

Prijzen prefab paardenstallen

De kosten voor het bouwen van een prefab paardenstal zijn afhankelijk van verschillende elementen zoals het formaat, de uitvoeren en het materiaal. Hoe groter de paardenstal is, hoe hoger de kosten zullen zijn. Door de ruime keuze in afwerkingen en materialen kunnen wij geen vaste prijs geven. Wanneer u de prijs wilt weten voor een paardenstal die aan al uw wensen voldoet kunt u een offerte aanvragen via onderstaande button.

prefab paardenstal
ABS Bouwsystemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Duurzame prefab paardenstallen bouwen met een luxe uitstraling

We hebben diverse projecten gerealiseerd, onder andere voor kinderboerderijen in het land. Daar maakt men dagelijks gebruik van onze paardenstallen, maar ook van andere dierenverblijven, hooischuren of veldschuren; niets is ons vreemd.

Een goede prefab paardenstal vereist maatwerk en dat is precies onze specialiteit.

Als paardenliefhebber kunt u niet om ABS Bouwsystemen heen. Door onze professionaliteit en jarenlange ervaring bouwen wij prefab paardenstallen waarin uw paard zich in haar element voelt.

prefab paardenstal
Prefab garage door ABS Bouwsystemen
prefab paardenstal