Paardenstal gerealiseerd door ABS Bouwsystemen

Wilt u een prefab paardenstal bouwen? Dan bent u bij ABS Bouwsystemen op het juiste adres. Hobbymatig of professioneel; wij bieden u een volwaardige stal met een ruime keuze in paardenboxen, paardendeuren en interieur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Duurzame prefab paardenstallen bouwen met een luxe uitstraling

Prefab paardenstallen van ABS kenmerken zich door functionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en een perfecte afwerking. Wij zorgen dat uw wensen en die van uw paard worden vertaald in een geweldige paardenstal voor uw edele dier.

We hebben diverse projecten gerealiseerd voor kinderboerderijen in het land. Daar maakt men dagelijks gebruik van onze paardenstallen, maar ook van andere dierenverblijven, hooischuren of veldschuren; niets is ons vreemd.

Een goede prefab paardenstal vereist maatwerk en dat is precies onze specialiteit.

Als paardenliefhebber kunt u niet om ABS Bouwsystemen heen. Door onze professionaliteit en jarenlange ervaring bouwen wij prefab paardenstallen waarin uw paard zich in haar element voelt.