Mantelzorgwoning

Op maat gemaakt
 

Prefab mantelzorgwoning

Bent u op zoek naar een mantelzorgwoning voor een hulpbehoevend familielid of een andere naaste? Dan biedt een prefab mantelzorgwoning een snel realiseerbare en zeer betrouwbare uitkomst! Een mantelzorgwoning is een losstaande woning op eigen terrein, speciaal aangepast aan zorgbehoevenden. Deze woningen bieden een veilige en toegankelijke omgeving. Zoals de naam al zegt, wordt de prefab zorgwoning vooraf gefabriceerd. Dit zorgt voor een vlotte bouwperiode en minimale overlast op locatie.

(040) 285 08 57 info@abs-bouwsystemen.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
of vraag de brochure aan

Prefab zorgwoning laten plaatsen

Onze prefab zorgwoningen worden op maat gemaakt, snel opgebouwd en zijn kostenefficiënt. Doordat onze prefab ontwerpen op maat gemaakt worden, zijn ze flexibel en eenvoudig aanpasbaar aan specifieke behoeften, zoals toegankelijkheid en mobiliteit. Doordat de woningen vooraf worden gefabriceerd in een gecontroleerde omgeving, staat elke zorgwoning garant voor een hoge bouwkwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en langdurig comfort.

 

De bouw van een prefab woning gebeurt in vier stappen. Als eerst wordt het betoncasco geplaatst, ofwel het fundament van de woning. Dit fundament bestaat uit betonnen palen waar betonplaten tussen geplaatst worden. Wanneer het betoncasco staat, worden de kozijnen, ramen en deuren geplaatst. Vervolgens worden de topgevels en dakspanten gemonteerd. Hierna worden de dakplaten en de dakafwerking aangebracht. Als laatste stap wordt de wandafwerking aangebracht. Ook de isolatie, binnenbetimmering en de betonvloer worden, indien van toepassing, in deze fase geplaatst.

 

Mantelzorgwoning: prefab bouwen

De prefab mantelzorgwoningen worden vooraf geproduceerd en hoeven op locatie enkel nog in elkaar gezet te worden. De ruwbouw van de mantelzorgwoning bestaat uit platen en palen van beton, waarbij u zelf zeggenschap heeft over de vorm van het gebouw en dak. Het gebruik van beton zorgt ervoor dat u kunt genieten van een lange levensduur en een constante kwaliteit. Voor het afwerken van de gevel kunt u kiezen uit hout, verschillende motieven metselwerk of een combinatie van deze twee. Daarnaast bieden wij ook de optie stucklaar, wat betekent dat u in eigen beheer de gevel kunt laten stucen. Om te zorgen voor de perfecte afwerking, kiest u tevens zelf de ramen en deuren voor de mantelzorgwoning.

 

Al onze prefab mantelzorgwoningen kenmerken zich door functionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en de perfecte afwerking. Ongeacht wat uw wensen zijn op het gebied van toegankelijkheid, functionaliteit en afwerking, wij zorgen dat het mogelijk is!

 

Prijzen prefab mantelzorgwoningen

Voor prefab mantelzorgwoningen wordt een transparante prijs gehanteerd, afgestemd op uw specifieke behoeften. De ruwbouw bestaat uit betonelementen en de afwerking is geheel naar uw keuze. Ook kunt u ervoor kiezen om verschillende bouwtechnieken te combineren om de perfecte prefab mantelzorgwoning te realiseren. Doordat al onze zorgwoningen op maat gemaakt worden, verschilt de prijs per woning. Eén ding is in ieder geval zeker: wanneer u kiest voor onze prefab woningen, kiest u voor kwaliteit en betaalbaarheid.

 

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar een offerte? Dan kunt u contact op nemen met ons team, wij staan altijd voor u klaar!

Neem contact op met:

Marieke Rongen

Commercieel medewerker

Offerte aanvragen