Schuur met Zweeds potdeksel in een tuin

Een schuur bouwen kan natuurlijk op verschillende manieren. Wanneer u kiest voor de schuren van ABS Bouwsystemen denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van ons beton bouwsysteem. Op die manier profiteert u van een constante kwaliteit en een zeer lange levensduur, terwijl de prijs aan de andere kant heel aantrekkelijk is. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om meer ruimte te creëren voor uw fietsen of gereedschap. Daarnaast is een houten schuur of een betonnen schuur goed geschikt voor het uitoefenen voor uw hobby en kunt u er bijvoorbeeld uw tuinstoelen en tuintafel in kwijt.

Houtlook prefab schuur bouwen met lange levensduur

Een houten schuur bouwen is overal het algemeen een wens van veel mensen met een mooie tuin. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling binnen de tuin, terwijl de schuren er daarnaast voor zorgen dat u meer ruimte krijgt voor de fietsen of uw tuinspullen. ABS Bouwsystemen bouwt met een binnenblad van betonelementen die zorgt voor een solide bouw met een zeer lange levensduur. De buitengevels kunnen worden bekleed zodat u de  uitstraling heeft van hout. U kunt kiezen uit een aantal hoogwaardige houtsoorten, waardoor we voor een zeer lange levensduur van uw schuur kunnen zorgen. Bovendien kunt u zelf kiezen uit een aantal verschillende daken, of een van de schuren met bijvoorbeeld een extra brede loopdeur. Wat dat betreft heeft u met betrekking tot de houten schuur allerlei mogelijkheden, waar we u graag meer over vertellen.

ABS Bouwsystemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Schuur prefab beton

Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor een betonnen schuur. Zo heeft u bijvoorbeeld minder onderhoud aan het geheel en in combinatie met een lessenaar dak zorgt dit voor een mooie uitstraling. Uw schuur staat op deze manier letterlijk als een huis en de schuren kunnen tegen een aantrekkelijke prijs voor u worden gebouwd. Bovendien kunt u ook op een kleiner perceel uit de voeten met een betonnen schuur, waardoor het voor veel mensen een interessante optie is.

Zakelijke markt

ABS Bouwsystemen richt zich ook op de zakelijke markt. Zo kunnen we diverse schuren voor u bouwen, in iedere gewenste maatvoering. Er zijn tal van bouwbedrijven en woningbouwverenigingen die reeds van onze diensten gebruikmaken. Wij horen graag van u, om samen eens na te denken over de manier waarop een schuur bij kan dragen aan uw wensen. U kunt daarbij kiezen voor een houten schuur of een betonnen schuur, maar er zijn uiteraard ook combinaties mogelijk. Wat dat betreft zijn we ook de zakelijke markt flexibel van dienst en profiteert u van een korte bouwperiode en constante kwaliteit.

Aanvullende mogelijkheden

U kunt door ons een schuur laten plaatsen, maar we richten ons daarnaast ook op tal van andere toepassingen. Zo bent u bij ABS Bouwsystemen bijvoorbeeld aan het goede adres voor tuinhuizen, garages, recreatiewoningen en dierenverblijven. Uiteraard profiteert u net als bij uw schuur van een korte bouwperiode en een uitstekende kwaliteit. Zowel de schuren als de bergingen, ateliers en paardenstallen zijn wat dat betreft bij ons in zeer goede handen.