Recreatiewoning aan het water

Een guesthouse, vakantiewoning of recreatiewoning bouwen biedt u uiteenlopende mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan het laten slapen van overblijvende gasten, of het genieten van het heerlijke weer op een prachtige locatie. ABS Bouwsystemen heeft een uitgebreide ervaring met guesthouses, vakantiewoningen en recreatiewoningen, waardoor u kunt kiezen uit tal van mogelijkheden en technieken. Wij denken graag met u mee over uw ideale prefab recreatiewoning, waarbij we op zoek gaan naar de meest efficiënte en kwalitatieve manier om deze voor u te realiseren.

Verschillende technieken voor uw prefab recreatiewoning

U kunt uw guesthouse, vakantiewoning of recreatiewoning bouwen op basis van diverse technieken. Zo kunt u kiezen voor houtbouw, steenbouw, enkelwandige betonbouw of dubbelwandige betonbouw. Tevens bieden we u de mogelijkheid om de verschillende technieken te combineren. Zo kunt u voor uw vakantiewoning, guesthouse of recreatiewoning bijvoorbeeld zorgen voor een constante kwaliteit en zeer lange levensduur aan de hand van de betonbouw, terwijl u het geheel af laat werken met houtbouw. Op die manier profiteert u van een korte bouwperiode, uitstekende kwaliteit en prachtige uitstraling van het geheel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Advies op basis van uw wensen

ABS Bouwsystemen kijkt terug op een jarenlange ervaring, waardoor we u graag adviseren bij de bouw van uw prefab recreatiewoning, guesthouse of vakantiewoning. Zo kunnen we met u meedenken over het ontwerp, maar ook over zaken als de indeling en de lichtinval. U krijgt zo de vakantiewoning, het guesthouse of de recreatiewoning die u wenst, maar zorgt ervoor dat deze op een duurzame en doordachte manier voor u gebouwd wordt. U heeft er zo jarenlang plezier aan, waarbij de kosten van het onderhoud bijvoorbeeld erg mee zullen vallen.

Recreatiewoning afgewerkt met Zweeds potdeksel

Hoogwaardige kwaliteit

Bij de bouw van uw prefab recreatiewoning, guesthouse of vakantiewoning werken we met producten van een hoogwaardige kwaliteit. Zo worden alle deuren en ramen altijd standaard uitgevoerd in hardhout, dat voorzien is van het KOMO-keur. Daarnaast denken we met u mee over de constructie als geheel, de brandveiligheid, tochtdichting en energiezuinigheid. Zo zorgt u voor een algeheel uitstekende kwaliteit van uw vakantiewoning, recreatiewoning of guesthouse, net als we die aanbieden bij onze garages, tuinhuizen en bergingen. Wat dat betreft kunt u onbezorgd bouwen aan een van uw dromen en kunt u daar vervolgens jarenlang van gaan genieten.

Aanvullende mogelijkheden

Naast uw vakantiewoning, recreatiewoning of guesthouse bouwen we ook graag uw tuinhuizen, dierenverblijven en andere prefab constructies. ABS Bouwsystemen werkt graag op basis van het betonbouwsysteem zoals we dat hebben ontwikkeld, waarmee we bijvoorbeeld de kosten van de bouw laag weten te houden. U kunt op die manier voor een aantrekkelijke prijs bouwen aan uw dromen, bijvoorbeeld wanneer u overblijvende gasten graag een plaats wilt geven om te slapen. Zo staat uw guesthouse, vakantiewoning of recreatiewoning in het teken van een uitstekende kwaliteit en zeer lange levensduur, waarbij er slechts sprake is van een korte bouwperiode.