Recreatiewoning aan het water

Een prefab vakantiewoning, recreatiewoning of guesthouse bouwen biedt u uiteenlopende mogelijkheden. Met een recreatiewoning op eigen terrein kunnen uw gasten bij u blijven slapen maar wel gebruik maken van een eigen ruimte. Met een vakantiewoning op een mooie locatie kunt u het hele jaar door op vakantie gaan naar uw eigen woning.

ABS Bouwsystemen heeft een uitgebreide ervaring met guesthouses, vakantiewoningen en recreatiewoningen, waardoor u kunt kiezen uit tal van mogelijkheden en technieken. Wij denken graag met u mee over uw ideale prefab recreatiewoning, waarbij we op zoek gaan naar de meest efficiënte en kwalitatieve manier om deze voor u te realiseren.

Afwerking van een prefab vakantiewoning

U kunt uw vakantiewoning, recreatiewoning of guesthouse bouwen op basis van diverse technieken. Zo kunt u kiezen voor houtbouw, steenbouw, enkelwandige betonbouw of dubbelwandige betonbouw. Tevens bieden we u de mogelijkheid om de verschillende technieken te combineren. 

De basis van een prefab recreatiewoning is een betonnen casco. Het grote voordeel van prefab is dat de betonnen wanden in de fabriek op maat gemaakt worden, dit scheelt veel tijd tijdens de bouwperiode. De betonbouw zorgt voor een constante kwaliteit en een zeer lange levensduur. 

Het vakantiehuis kan helemaal naar uw wensen afgewerkt worden. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten daken, bijvoorbeeld een plat dak of een lessenaarsdak. Dit dak kan tijdens de bouw geïsoleerd worden. Als u voor een dubbelwandig systeem waarbij de betonnen wanden worden voorzien van een gevelbekleding hebt gekozen, kunnen ook de wanden van isolatie worden voorzien. Het isoleren van een prefab recreatiewoning wordt sterk aangeraden omdat dit veel leef comfort geeft. 
Voor de gevelbekleding heeft u meerdere opties, zo kunt u de buitenkant van de woning voorzien van hout, metselwerk of een combinatie van hout en metselwerk.

Tuinhuis door ABS Bouwsystemen

Bij de bouw van uw prefab recreatiewoning, guesthouse of vakantiewoning werken we met producten van een hoogwaardige kwaliteit. Zo worden alle deuren en ramen altijd standaard uitgevoerd in hardhout, dat voorzien is van het KOMO-keur. Daarnaast denken we met u mee over de constructie als geheel, de brandveiligheid, tochtdichting en energiezuinigheid. Zo zorgt u voor een algeheel uitstekende kwaliteit van uw vakantiewoning, recreatiewoning of guesthouse, net als we die aanbieden bij onze garages, tuinhuizen en bergingen. Wat dat betreft kunt u onbezorgd bouwen aan een van uw dromen en kunt u daar vervolgens jarenlang van gaan genieten.

Vakantiehuis bouwen op eigen grond

Wilt u graag een prefab vakantiehuis laten bouwen op uw eigen grond? Houdt dan rekening met eventuele bestemmingsplannen en vergunningen. Wanneer u een huis bouwt op een recreatiepark kunt u er van uit gaan dat dit mag en dat dit niet in strijd is met het bestemmingsplan. Bouwt u de recreatiewoning op uw eigen grond zorg er dan voor dat u aan alle voorwaarden voldoet voordat de bouw start.

Recreatiewoning bouwen prijzen

De prijs voor het bouwen van een prefab vakantiewoning is afhankelijk van meerdere factoren. Een van deze factoren is het formaat van het vakantiehuis. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de keuze voor de materialen. Om een goede indruk te krijgen van de kosten voor een op maat gemaakt prefab vakantiewoning kunt u hieronder een offerte aanvragen.

ABS Bouwsystemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Advies op basis van uw wensen

ABS Bouwsystemen kijkt terug op een jarenlange ervaring, waardoor we u graag adviseren bij de bouw van uw prefab recreatiewoning, guesthouse of vakantiewoning. Zo kunnen we met u meedenken over het ontwerp, maar ook over zaken als de indeling en de lichtinval. U krijgt zo de vakantiewoning, het guesthouse of de recreatiewoning die u wenst, maar zorgt ervoor dat deze op een duurzame en doordachte manier voor u gebouwd wordt. U heeft er zo jarenlang plezier aan, waarbij de kosten van het onderhoud bijvoorbeeld erg mee zullen vallen.

Naast uw vakantiewoning, recreatiewoning of guesthouse bouwen we ook graag uw tuinhuizen, dierenverblijven en andere prefab constructies.