prefab werkruimte

Prefab tuinhuis op maat

Tuinhuis gerealiseerd door ABS Bouwsystemen

Een tuinhuis kan voor verschillende doelen dienen. Zo heeft u de mogelijkheid om een van onze tuinhuizen te kiezen die uw woongenot zullen vergroten, bijvoorbeeld met een werk-/hobbyruimte of wellness ruimte. Anderzijds kunt u er ook voor kiezen het tuinhuis alleen te gebruiken om spullen in op te bergen. Wat dat betreft kunt u alle kanten op en is uw tuinhuis over het algemeen vooral een verwezenlijking van een van uw dromen. 
Wij maken prefab tuinhuizen op basis van betonsysteembouw. Uw tuinhuis wordt uitgevoerd in een betonnen casco naar keuze. Het grote voordeel hiervan is dat u profiteert van een constante kwaliteit, een eeuwige levensduur en natuurlijk een korte bouwperiode. 
Daarnaast kunt u kiezen om uw prefab tuinhuis te laten isoleren. De tuinhuizen staan binnen een korte tijd overeind en u kunt er vanaf dat moment ook direct gebruik van gaan maken. 

Soorten prefab tuinhuizen

U heeft vele mogelijkheden bij het samenstellen van uw tuinhuis. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhuis met overkapping zodat u een heerlijk overdekt terras heeft. 
De lengte en breedte kunt u zelf bepalen, hierdoor kunt u zowel voor een breed als een smal tuinhuis kiezen. Doordat u zelf de lengte, breedte en hoogte kunt bepalen krijgt u een tuinhuis op maat geheel naar uw wensen gemaakt.

Prefab tuinhuis afwerking

U kunt de afwerking van uw prefab tuinhuis zelf bepalen door te kiezen uit een aantal standaard systemen. Met de afwerking bepaalt u de sfeer van uw tuinhuis. Zo kunt u kiezen voor een modern tuinhuis of een tuinhuis in een landelijke stijl.

De buitengevel van het tuinhuis

De wand is opgebouwd uit het betonnen wandsysteem van palen en platen. De buitengevel bepaalt de sfeer van het tuinhuis. U kunt deze laten bekleden met hout, metselwerk, een combinatie van hout en metselwerk of steenmotief. Als u geen bekleding wilt kunt u kiezen voor enkelwandig vlak beton.
Als u voor hout kiest heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten en wandbekledingen. Een dubbelwandig systeem met rabatdelen of potdekseldelen. Ook hebben we een enkelwandig systeem met houtmotief. U kunt ook kiezen voor een combinatie van hout en metselwerk. Dan zal het onderste gedeelte uit stenen bestaan en het bovenste gedeelte uit Zweeds potdeksel. De gehele wand kan bekleed worden met metselwerk. Als laatste kunt u kiezen voor enkelwandig steenmotief. 
De binnenkant van het tuinhuis is standaard niet bekleed, er is wel een optie om deze ook van binnen te betimmeren. 

Deuren en daken van prefab tuinhuizen

Naast de wandbekleding bepalen de deuren, ramen en het dak de stijl van uw tuinhuis. Bij deuren heeft u de keuze uit een getoogde draaideur, of een dubbel exemplaar met daarin een mooie raamverdeling. 
Voor het dak van het tuinhuis kunt u uit verschillende dakvormen kiezen. Onder andere een plat dak, een zadeldak, een schuin dak, puntdak of u kunt kiezen voor een tuinhuis met lessenaarsdak. De daken worden afgewerkt met dakpannen, golfplaten of rieten dakbedekking. Met alle mogelijkheden kunt u uw tuinhuis dus helemaal naar wens laten maken.

Groot tuinhuis met overkapping

Kosten prefab tuinhuis bouwen

De prijs van een prefab tuinhuis is afhankelijk van verschillende elementen. Het formaat, de uitvoering en het materiaal hebben invloed op de prijs. 
Hoe groter het tuinhuis is hoe hoger de kosten zullen zijn. Voor een groter tuinhuis zijn er meer materialen nodig waardoor de kosten hoger zijn. De keuze voor het materiaal van de buitenwand heeft ook invloed op de prijs. De mogelijkheden zijn; steenstrips, hout, metselwerk of een combinatie hiervan. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant te betimmeren, ook dit heeft een meerprijs.
Het type dak dat u kiest en de dakbekleding verschillen ook in prijs. U kunt daarnaast kiezen uit verschillende soorten deuren en ramen en ook de hoeveelheid deuren en ramen bepalen de prijs. Het tuinhuis kan geïsoleerd worden, dit is prettig als het ook bewoonbaar moet zijn.  Extra elementen zoals een overkapping zijn ook mogelijk. Al deze elementen hebben invloed op de prijs. Vanwege de ruime keuze in afmetingen, materialen en afwerkingen kunnen wij geen prijs geven. Als u een prijs wilt weten voor uw tuinhuis kunt u een offerte op maat aanvragen via onderstaande button. Op die manier kunnen wij u een zo goed mogelijk voorstel doen op basis van uw wensen. 

ABS Bouwsystemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Vergunningen

In sommige gevallen is het aanvragen van een vergunning verplicht. In de meeste gevallen mag u vergunningsvrij een tuinhuis bouwen. Wel moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de hoogte lager dan drie meter zijn en mag de totale oppervlakte niet meer dan 30 m2 zijn. Als u het tuinhuis gaat gebruiken om erin te wonen moet u vaak wel een vergunning aanvragen. Lees hier meer over vergunningen bij bouwen.

Prefab tuinhuis gerealiseerd door ABS Bouwsystemen

ABS Bouwsystemen werkt altijd vanuit uw wensen, zeker met betrekking tot uw tuinhuis. Het is uiteindelijk uw idee en uw tuinhuis, waardoor de mogelijkheden met betrekking tot tuinhuizen bij ons zeer uitgebreid zijn. Wij vertellen u vanuit onze ervaring graag meer over wat er mogelijk is binnen uw budget, maar u maakt uiteindelijk de keuze. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudig tuinhuis, maar kunnen we ook de meest luxe tuinhuizen voor u realiseren. Naast tuinhuizen hebben we ook een ruim aanbod in andere prefab constructies.

Een greep uit onze eerdere projecten
Tuinkantoor, werkruimte, atelier, berging, recreatiewoning, tuinhuis

Tuinkantoor met zwart houten gevel en harmonicadeur.

Lees meer over dit project
Bed & breakfast, recreatiewoning, tuinhuis

Prefab recreatiewoning met zwart houten potdeksel gevel bekleding.

Lees meer over dit project
Tuinhuis, werkruimte, berging, atelier

Prefab tuinhuis met zwart houten gevelbekleding.

Lees meer over dit project
Garage, tuinhuis

Prefab garage met gemetselde gevel.

Lees meer over dit project
Schuur, garage, tuinhuis

Dubbelwandige prefab schuur met potdeksel gevel.

Lees meer over dit project
Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details