prefab werkruimte

Werk- en Hobbyruimte laten bouwen met behulp van de prefab bouwconstructie

Een werk- of hobbyruimte bouwen kunt u natuurlijk op een aantal verschillende manieren. Zo kunt u ervoor kiezen een praktijkruimte in te richten, maar kunt u er aan de andere kant ook als hobbyruimte gebruik van maken. Wat dat betreft is een werk- en hobbyruimte vooral een realisatie van uw wensen of dromen, waar bij graag aan bijdragen. De jarenlange ervaring van ABS Bouwsystemen zorgt ervoor dat we samen altijd tot een uitstekend plan komen, om uw hobbyschuur of –ruimte te gaan realiseren. U heeft daarbij een ruime keuze met betrekking tot bijvoorbeeld de gebruikte materialen.

Toepassingen werk- en hobbyruimte

U kunt uw werk- en hobbyruimte op verschillende manieren inzetten. Binnen een hobbyruimte of –schuur is het bijvoorbeeld van belang om rekening te houden met de afmetingen, de indeling, de lichtinval en natuurlijk de isolatienormen. Bij een praktijkruimte is dit zo mogelijk nog belangrijker, aangezien u daar bijvoorbeeld cliënten kunt gaan ontvangen. Wat dat betreft denken we graag met u mee over uw hobbyschuur of –ruimte, zodat belangrijke zaken niet over het hoofd worden gezien. Verder richten we ons graag op de afwerking en het comfort dat u wenst binnen de werk- en hobbyruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Hobbyruimte bouwen op basis van uw wensen

Wij bouwen uw praktijkruimte, hobbyruimte of hobbyschuur altijd volledig op basis van uw wensen. Dit betekent dat ieder plan of ontwerp start met uw idee. Vervolgens gaan we graag aan de slag en laten we daarbij onze expertise en ervaring los op uw wens. Zo ontstaat er een plan, dat we zo uitvoeren dat het tevens aansluit bij de uitstraling van uw eigen woning en de rest van uw leefomgeving. Zo wordt uw praktijkruimte, hobbyruimte of hobbyschuur een verlenging van uw eigen woning, waar u optimaal van kunt gaan genieten.

Hobbyruimte of schuur

Het uitvoeren van een hobby is voor veel mensen een heerlijk moment in de week, of zelfs in de dag. Het is daarom van belang om er een goede hobbyruimte of –schuur voor te hebben, waarin u ook daadwerkelijk de ruimte heeft. Wij realiseren graag een werk- of hobbyruimte voor u waarin u niet alleen de ruimte heeft, maar waarvan u ook zeker weet dat u profiteert van een constante kwaliteit en een zeer lange levensduur. Zo kunt u uw hobby of werk gewoon vanuit huis voortzetten, ook wanneer u een praktijkruimte nodig heeft voor uw werk.

Aanvullende mogelijkheden

Naast een hobbyruimte, hobbyschuur of praktijkruimte realiseren we ook graag garages, bergingen, schuren en ateliers voor u. Wij werken hierbij altijd vanuit uw wensen en maken bijvoorbeeld graag gebruik van ons betonbouwsysteem. Zo houden we de kosten laag, werken we aan een constante kwaliteit en een zeer lange levensduur. U profiteert zo van een aantrekkelijke prijs, ook voor uw hobbyruimte, hobbyschuur of de praktijkruimte die u door ABS Bouwsystemen laat bouwen.

Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details