prefab garage

Garage bouwen middels het Prefab betonbouwsysteem

Witte garage gebouwd door ABS Bouwsystemen

Bij ABS Bouwsystemen kiest u voor een garage van prefab beton. Het grote voordeel hiervan is dat wij in een kortere periode uw prefab garage bouwen, terwijl u profiteert van een aantrekkelijke prijs en een constante kwaliteit. Wat dat betreft heeft u de komende jaren zo min mogelijk omkijken naar de garage en kunt u er optimaal gebruik van maken. Uiteraard kunt u uw prefab garage bouwen met een hout- of steenmotief, waardoor ook de uitstraling u zo goed mogelijk aan zal spreken.

Afwerking van uw prefab garage

U kunt uw garage door ons op verschillende manieren af laten werken. Zo werken we garages bijvoorbeeld graag af met 1/2e steens metselwerk, of bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor grenen of hardhout. Dit laatste doen we aan de hand van verduurzaamde Rabat- of potdekseldelen in de verschillende houtsoorten. Zo profiteert u wat betreft de basis van een garage van prefab beton, maar zorgt u aan de andere kant ook voor een uitstraling die u zo goed mogelijk aan zal spreken. Op die manier kunt u zeer lang van uw garage genieten, maar heeft u er toch weinig onderhoud aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Toepassingen

U kunt uw prefab garage natuurlijk op allerlei verschillende manieren inzetten. Zo kunt u ervoor kiezen om er uw auto in te plaatsen en deze zo te beschermen tegen de verschillende invloeden van het weer, maar er zijn ook mensen die hun garages gebruiken als bergingen of kleine loodsen. Wat dat betreft houden we tijdens de bouw van uw garage van prefab beton graag rekening met het uiteindelijke doel. Zo kunnen we zorgen voor de juiste afwerking, u helpen bij het kiezen van een geschikte indeling en natuurlijk zorgen voor de gewenste isolatie.

Deuren en materialen

Wat betreft de afwerking van uw garage van prefab beton is het verstandig om ook na te denken over de ramen en deuren. Deze worden bij ons standaard vervaardigd uit harthout, waardoor ze bijdragen aan de algehele kwaliteit van uw garage. De garages kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van kanteldeuren, elektrisch bedienbare (eventueel met afstandsbediening) sectionaaldeuren van Hörmann of traditionele hardhouten draaideuren. U kunt met betrekking tot uw garage kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden, of ons op de hoogte stellen van uw persoonlijke wensen. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden om uw garage van prefab beton op de gewenste manier af te werken.

Garage met Zweeds potdeksel gerealiseerd door ABS Bouwsystemen

Aanvullende mogelijkheden

Net als uw garage van prefab beton bieden we ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld paardenstallen, clubgebouwen en andere prefab constructies op een dergelijke manier uit te voeren. Zo profiteert u net als bij de garages van een eeuwige levensduur en een constante kwaliteit, zonder dat het aan de andere kant veel hoeft te kosten. Wat dat betreft is ons betonbouwsysteem niet alleen geschikt voor uw garage, maar kunt u er werkelijk alle kanten mee op.

Een greep uit onze eerdere projecten
Garage en berging combinatie Prefab constructie

Een combinatie van een garage en een berging met een ingebouwde sectionaal deur.

Lees meer over dit project
Tuinhuis en garage combinatie

In Geldrop realiseerden wij deze stenen garage met ingebouwde elektrische deuren

Lees meer over dit project
Luxe schuur met zadeldak Betonnen prefab casco

In Wognum realiseerden wij een luxe schuur met praalrand en potdekseldelen.

Lees meer over dit project
Garage/werkruimte met sectionaal deur Betonnen prefab casco

Garage met zwarte sectionaal deur.

Lees meer over dit project
Garage/berging met Keralit Betonnen prefab casco

Garage/berging afgewerkt met kunststof Keralit en compleet geïsoleerd.

Lees meer over dit project
Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details