prefab garage

Garage bouwen middels het Prefab betonbouwsysteem

Witte garage gebouwd door ABS Bouwsystemen

Bij ABS Bouwsystemen kiest u voor een garage van prefab beton. Het grote voordeel hiervan is dat wij in een kortere periode uw prefab garage bouwen, terwijl u profiteert van een aantrekkelijke prijs en een constante kwaliteit. Wat dat betreft heeft u de komende jaren zo min mogelijk omkijken naar de garage en kunt u er optimaal gebruik van maken. Uiteraard kunt u uw prefab garage bouwen met een hout- of steenmotief, waardoor ook de uitstraling u zo goed mogelijk aan zal spreken.

Afwerking van uw prefab garage

U kunt uw garage door ons op verschillende manieren af laten werken. Zo werken we garages bijvoorbeeld graag af met 1/2e steens metselwerk, of bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor grenen of hardhout. Dit laatste doen we aan de hand van verduurzaamde Rabat- of potdekseldelen in de verschillende houtsoorten. Zo profiteert u wat betreft de basis van een garage van prefab beton, maar zorgt u aan de andere kant ook voor een uitstraling die u zo goed mogelijk aan zal spreken. Op die manier kunt u zeer lang van uw garage genieten, maar heeft u er toch weinig onderhoud aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Toepassingen

U kunt uw prefab garage natuurlijk op allerlei verschillende manieren inzetten. Zo kunt u ervoor kiezen om er uw auto in te plaatsen en deze zo te beschermen tegen de verschillende invloeden van het weer, maar er zijn ook mensen die hun garages gebruiken als bergingen of kleine loodsen. Wat dat betreft houden we tijdens de bouw van uw garage van prefab beton graag rekening met het uiteindelijke doel. Zo kunnen we zorgen voor de juiste afwerking, u helpen bij het kiezen van een geschikte indeling en natuurlijk zorgen voor de gewenste isolatie.

Deuren en materialen

Wat betreft de afwerking van uw garage van prefab beton is het verstandig om ook na te denken over de ramen en deuren. Deze worden bij ons standaard vervaardigd uit harthout, waardoor ze bijdragen aan de algehele kwaliteit van uw garage. De garages kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van kanteldeuren, elektrisch bedienbare (eventueel met afstandsbediening) sectionaaldeuren van Hörmann of traditionele hardhouten draaideuren. U kunt met betrekking tot uw garage kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden, of ons op de hoogte stellen van uw persoonlijke wensen. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden om uw garage van prefab beton op de gewenste manier af te werken.

Garage met Zweeds potdeksel gerealiseerd door ABS Bouwsystemen
Vorige Volgende
Stap 1
Plaatsen betonnen binnenwanden

Om te kunnen bouwen gaan we normaal gesproken uit van een nagenoeg vlak zandbed vrij van obstakels zodat we kunnen graven. De benodigde materialen worden vooraf op maat geproduceerd en via eigen transport geleverd.

We starten met de wandopbouw. De betonnen palen worden circa 65 centimeter diep in de grond geplaatst en gesteld op een fundatietegel. Tussen de betonnen staanders komen de betonnen platen en worden de ramen en deuren volgens de tekening geplaatst.

Stap 2
Opbouw van het dak

Na het plaatsen van de wanden gaan we aan de slag met de dakopbouw. De spanten worden, waar nodig met een kraan, op de wanden geplaatst.

Stap 3
Dakisolatie en dak bekleding

Nadat de spanten zijn geplaatst gaan we aan de slag met de dakisolatie (indien deze is meegenomen in de bouw) en brengen we de juiste dakbedekking aan.

Bij een plat dak wordt op de wand de balklaag en het dakbeschot aangebracht waar we later de EPDM dakbedekking op aanbrengen.

Stap 4
Wandisolatie

Bij een dubbelwandig systeem waarbij de betonnen wanden worden voorzien van een gevelbekleding kunnen we de wandisolatie aanbrengen.

Stap 5
Gevelbekleding

De buitengevels kunnen geheel naar uw wens bekleed worden. Hier kunnen we werken met hout, metselwerk of een combinatie daarvan.

Vanzelfsprekend kunnen we ook de betonnen wanden aan de binnenzijde afwerken en waar nodig de binnenwanden verzorgen.

Stap 6
Betonvloer storten

Een van de laatste werkzaamheden is het aanbrengen van de betonvloer. Dit kan een geïsoleerde betonvloer zijn, of een niet geïsoleerde. Dit is afhankelijk van uw wensen.

We kunnen een werkvloer aanbrengen of we kunnen ervoor zorgen dat u een gevlinderde/gladde vloer in uw constructie krijgt. De vloer is voorzien van een mantelpijp waardoor u eventueel water en elektra naar binnen kunt brengen.

De vloer is geen must voor het systeem, maar het zorgt ervoor dat de vloer en de wanden één geheel vormen, waardoor er geen ongedierte binnen kan.

Stap 7
Oplevering door bouwploeg

De oplevering vindt plaats onder leiding van de bouwploeg. We lopen samen met u door de verschillende punten heen en zullen eventuele vragen vanuit uw kant direct beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat de oplevering voor beide partijen naar tevredenheid is.

Bent u benieuwd hoe onze projecten eruit zien qua eindresultaat? Kijk dan eens bij onze referenties. Wij hebben ervaring met verschillende constructies van alle soorten en maten.

Aanvullende mogelijkheden

Net als uw garage van prefab beton bieden we ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld paardenstallen, clubgebouwen en ateliers op een dergelijke manier uit te voeren. Zo profiteert u net als bij de garages van een eeuwige levensduur en een constante kwaliteit, zonder dat het aan de andere kant veel hoeft te kosten. Wat dat betreft is ons betonbouwsysteem niet alleen geschikt voor uw garage, maar kunt u er werkelijk alle kanten mee op.

Een greep uit onze eerdere projecten
Berging met platdak Platdak gedekt met EPDM

Berging met platdak en hardhouten draaideuren.

Lees meer over dit project
Tuinschuur met overkapping Prefab constructie

In Ouddorop realiseerden wij deze tuinschuur met overkapping en zadeldak.

Lees meer over dit project
Garage en berging combinatie Prefab constructie

Een combinatie van een garage en een berging met een ingebouwde sectionaal deur.

Lees meer over dit project
Tuinhuis en garage combinatie

In Geldrop realiseerden wij deze stenen garage met ingebouwde elektrische deuren

Lees meer over dit project
Luxe schuur met zadeldak Betonnen prefab casco

In Wognum realiseerden wij een luxe schuur met praalrand en potdekseldelen.

Lees meer over dit project
Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details