prefab garage

Prefab garage bouwen

Witte garage gebouwd door ABS Bouwsystemen

Een garage kan op allerlei verschillende manieren ingezet worden. Zo kunt u ervoor kiezen om een garage te laten bouwen om uw auto, motor of fietsen in te plaatsen. Hierdoor worden ze beschermt tegen de verschillende invloeden van het weer. U kunt ook een garage laten bouwen om meer opbergruimte te creëren.
Bij een prefab garage worden de onderdelen van de garage in een fabriek geproduceerd. Het grote voordeel hiervan is dat wij in een kortere periode uw prefab garage bouwen. Bij ABS Bouwsystemen werken wij met beton systeembouw. Beton systeembouw heeft een constante kwaliteit en is relatief goedkoop vergeleken met houtskeletbouw of een gemetselde garage.  Een prefab garage van beton heeft daarnaast smallere muren dan een gemetselde garage, dit zorgt ervoor dat u meer ruimte heeft in uw garage. Hierdoor bespaard u met prefab dus niet alleen geld en tijd maar ook ruimte.
Wat dat betreft heeft u de komende jaren zo min mogelijk omkijken naar de garage en kunt u er optimaal gebruik van maken. Uiteraard kunt u uw prefab garage bouwen met een hout- of steenmotief, waardoor ook de uitstraling u zo goed mogelijk aan zal spreken.

Prefab garage prijs

De prijzen van een prefab garage lopen ontzettend uiteen. Het is daarom moeilijk om vooraf een prijs te noemen. Om deze reden leggen we u hier graag uit hoe de prijs is opgebouwd wanneer ABS een garage mag bouwen. 
De prijs van een prefab garage is heel erg afhankelijk van uw wensen. Om te beginnen natuurlijk het formaat. Wil je een grote of een kleine garage bouwen? De vierkante meters zijn een belangrijk aspect bij het opstellen van een offerte.
Tweede punt wat belangrijk is om de prijs te bepalen zijn de materialen die je wil gebruiken. Onze ramen en deuren worden standaard geleverd in harthout. Indien er andere materialen gewenst zijn zal dit invloed hebben op de prijs van uw garage. 
Het derde punt dat belangrijk is om rekening mee te houden is het type dak. Bij het bouwen van uw garage hebben we verschillende mogelijkheden als het gaat om de keuze voor een dak. Ieder type dak neemt een andere prijs met zich mee. 
Vierde factor die van invloed is op de prijs van uw garage is de afwerking. Zo werken we garages bijvoorbeeld graag af met 1/2e steens metselwerk, of bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor grenen of harthout.
Laatste belangrijke punt bij het bepalen van de prijs van uw garage is isolatie. Indien er gekozen wordt voor wandisolatie heeft dit natuurlijk zijn uitwerking op de uiteindelijk prijs voor het bouwen van uw garage. 
We hopen dat we u zo wat meer inzicht hebben gegeven over welke factoren u allemaal na moet denken wanneer u een garage gaat bouwen. Nieuwsgierig naar de prijs van uw gewenste garage? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

ABS Bouwsystemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Soorten prefab garages

Een prefab garage kunt u helemaal naar uw wens maken. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten garages en afwerkingen. Zo kunt u kiezen voor een enkele garage, een dubbele garage, een grote garage of een garage aanbouw. U kunt de garage ook combineren met andere constructies zoals een carport, tuinhuis of paardenstal. Wanneer u de garage ook wilt gebruiken om in te klussen kunt u ervoor kiezen om de garage te laten isoleren.

Afwerking van uw prefab garage

U kunt uw garage door ons op verschillende manieren af laten werken. Zo werken we garages bijvoorbeeld graag af met 1/2e steens metselwerk, of bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor grenen of harthout. Dit laatste doen we aan de hand van verduurzaamde Rabat- of potdekseldelen in de verschillende houtsoorten. Zo profiteert u wat betreft de basis van een garage van prefab beton, maar zorgt u aan de andere kant ook voor een uitstraling die u zo goed mogelijk aan zal spreken. Op die manier kunt u zeer lang van uw garage genieten, maar heeft u er toch weinig onderhoud aan.

Wat betreft de afwerking van uw garage van prefab beton is het verstandig om ook na te denken over de ramen en deuren. Deze worden bij ons standaard vervaardigd uit harthout, waardoor ze bijdragen aan de algehele kwaliteit van uw garage. De garages kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van kanteldeuren, elektrisch bedienbare (eventueel met afstandsbediening) sectionaaldeuren van Hörmann of traditionele harthouten draaideuren. U kunt met betrekking tot uw garage kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden, of ons op de hoogte stellen van uw persoonlijke wensen. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden om uw garage van prefab beton op de gewenste manier af te werken.

Garage met Zweeds potdeksel gerealiseerd door ABS Bouwsystemen

Prefab garage gerealiseerd door ABS Bouwsystemen

ABS Bouwsystemen werkt altijd vanuit uw wensen, zeker met betrekking tot uw garage. Wij vertellen u vanuit onze ervaring graag meer over wat er mogelijk is binnen uw budget, maar u maakt uiteindelijk zelf de keuze. Naast garages hebben we ook een ruim aanbod in andere prefab constructies. U kunt de garage ook altijd combineren met een van onze constructies.

Een greep uit onze eerdere projecten
tuinhuis, garage

Prefab garage met traditionieel metselwerk en rietenkap.

Lees meer over dit project
Garage, carport

Dubbelwandige garage met carport.

Lees meer over dit project
Garage, tuinhuis

Prefab garage met gemetselde gevel.

Lees meer over dit project
Schuur, garage, tuinhuis

Dubbelwandige prefab schuur met potdeksel gevel.

Lees meer over dit project
Garage, schuur, berging

Enkelwandige prefab schuur met garage.

Lees meer over dit project
Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details