prefab tuinhuis

Berging op maat laten bouwen middels het Prefab bouwsysteem

Berging gebouwd door ABS Bouwsystemen middels het Prefab bouwsysteem

Kiest u voor een prefab berging van beton, dan weet u in ieder geval een aantal dingen zeker. Zo profiteert u van een korte bouwperiode, een constante kwaliteit en een eeuwige levensduur. Wij realiseren een prefab berging voor u door gebruik te maken van een betonnen casco en dat vervolgens op de gewenste manier voor u af te werken. Zo zijn onze bergingen van een uitstekende kwaliteit, maar hoeven ze aan de andere kant lang niet altijd veel te kosten.

Jarenlange ervaring met prefab bergingen

ABS Bouwsystemen heeft een jarenlange ervaring met prefab bergingen bouwen. Wij maken daarvoor al jaren gebruik van prefab beton, vanwege de uitgebreide voordelen die onze werkwijze biedt. Zo kunt u jarenlang gaan genieten van uw berging, zonder dat u hier veel omkijken naar zal hebben. De prefab berging bouwen we uit een betonnen casco, dat voor een uitstekende kwaliteit en een zeer lange levensduur zorgt. Onze jarenlang ervaring stelt ons bovendien in staat om het geheel op een efficiënte manier voor u te realiseren, waardoor we de kosten laag houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Afwerking van uw prefab berging

U kunt uw berging van prefab beton op een aantal verschillende manieren af laten werken. Zo kunt u ervoor kiezen de kleur en het motief van het beton goed aan te laten sluiten bij uw wensen. Daarnaast kunt u de bergingen verder af laten werken door de gevels bijvoorbeeld te voorzien van Rabat- of potdekseldelen in diverse houtsoorten. Ook bieden we u de mogelijkheid uw berging af te laten werken met traditioneel metselwerk. Zo zorgt u voor een prachtige uitstraling van uw berging, maar kiest u aan de andere kant voor de kwaliteit van het prefab beton.

Berging middels het Prefab bouwsysteem, bekleed met zweedse potdeksel

Indeling en toepassing

Een berging van prefab beton kunt u op talloze manieren inzetten. Zo kunt u ervoor kiezen om de berging te gebruiken voor het bergen van uw fietsen of gereedschappen, maar u kunt het ook gebruiken als een werk- of hobbyruimte. Net als bij de garages en tuinhuizen houden we bij de bouw graag rekening met uw wensen op dit gebied. Zo helpen we u met het kiezen van de juiste indeling van de bergingen. Verder richten we ons op de zakelijke markt en presenteren we u graag de mogelijkheden met betrekking tot die toepassingen.

Vorige Volgende
Stap 1
Plaatsen betonnen binnenwanden

Om te kunnen bouwen gaan we normaal gesproken uit van een nagenoeg vlak zandbed vrij van obstakels zodat we kunnen graven. De benodigde materialen worden vooraf op maat geproduceerd en via eigen transport geleverd.

We starten met de wandopbouw. De betonnen palen worden circa 65 centimeter diep in de grond geplaatst en gesteld op een fundatietegel. Tussen de betonnen staanders komen de betonnen platen en worden de ramen en deuren volgens de tekening geplaatst.

Stap 2
Opbouw van het dak

Na het plaatsen van de wanden gaan we aan de slag met de dakopbouw. De spanten worden, waar nodig met een kraan, op de wanden geplaatst.

Stap 3
Dakisolatie en dak bekleding

Nadat de spanten zijn geplaatst gaan we aan de slag met de dakisolatie (indien deze is meegenomen in de bouw) en brengen we de juiste dakbedekking aan.

Bij een plat dak wordt op de wand de balklaag en het dakbeschot aangebracht waar we later de EPDM dakbedekking op aanbrengen.

Stap 4
Wandisolatie

Bij een dubbelwandig systeem waarbij de betonnen wanden worden voorzien van een gevelbekleding kunnen we de wandisolatie aanbrengen.

Stap 5
Gevelbekleding

De buitengevels kunnen geheel naar uw wens bekleed worden. Hier kunnen we werken met hout, metselwerk of een combinatie daarvan.

Vanzelfsprekend kunnen we ook de betonnen wanden aan de binnenzijde afwerken en waar nodig de binnenwanden verzorgen.

Stap 6
Betonvloer storten

Een van de laatste werkzaamheden is het aanbrengen van de betonvloer. Dit kan een geïsoleerde betonvloer zijn, of een niet geïsoleerde. Dit is afhankelijk van uw wensen.

We kunnen een werkvloer aanbrengen of we kunnen ervoor zorgen dat u een gevlinderde/gladde vloer in uw constructie krijgt. De vloer is voorzien van een mantelpijp waardoor u eventueel water en elektra naar binnen kunt brengen.

De vloer is geen must voor het systeem, maar het zorgt ervoor dat de vloer en de wanden één geheel vormen, waardoor er geen ongedierte binnen kan.

Stap 7
Oplevering door bouwploeg

De oplevering vindt plaats onder leiding van de bouwploeg. We lopen samen met u door de verschillende punten heen en zullen eventuele vragen vanuit uw kant direct beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat de oplevering voor beide partijen naar tevredenheid is.

Bent u benieuwd hoe onze projecten eruit zien qua eindresultaat? Kijk dan eens bij onze referenties. Wij hebben ervaring met verschillende constructies van alle soorten en maten.

Aanvullende mogelijkheden

Naast een berging van prefab beton kunt u natuurlijk ook kiezen voor ateliers, poolhouses of clubgebouwen die aan de hand van deze methode worden opgebouwd. Het mooie hiervan is dat u net als bij de bergingen gebruik maakt van een betonnen casco, om de paardenstallen of dierenverblijven vervolgens zelf verder naar uw wens af te laten werken. U heeft zo weinig onderhoud en profiteert uiteraard van een korte bouwperiode. Zo kunt u ook de berging in een relatief korte periode neer laten zetten, om er vervolgens op korte termijn gebruik van te kunnen gaan maken.

Een greep uit onze eerdere projecten
Berging met platdak Rabatdelen

Een berging met platdak en afgewerkt met een luxe witte houtrand.

Lees meer over dit project
Bergingen Hardhouten Rabatdelen

Serie bergingen en opslagruimtes met hardhouten gevelbekleding.

Lees meer over dit project
Berging met platdak Platdak gedekt met EPDM

Berging met platdak en hardhouten draaideuren.

Lees meer over dit project
Garage en berging combinatie Prefab constructie

Een combinatie van een garage en een berging met een ingebouwde sectionaal deur.

Lees meer over dit project
Aangebouwd tuinhuis met platdak Platdak gedekt met EPDM

In Delfgauw realiseerden wij dit tuinhuis met platdak en massieve hardhouten Okoum deuren.

Lees meer over dit project
Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details