prefab tuinhuis

Prefab Berging bouwen

Berging gebouwd door ABS Bouwsystemen middels het Prefab bouwsysteem

Kiest u voor een prefab berging van beton, dan weet u in ieder geval een aantal dingen zeker. Zo profiteert u van een korte bouwperiode, een constante kwaliteit en een eeuwige levensduur. Wij realiseren een prefab berging voor u door gebruik te maken van een betonnen casco en dat vervolgens op de gewenste manier voor u af te werken. Zo zijn onze bergingen van een uitstekende kwaliteit, maar hoeven ze aan de andere kant lang niet altijd veel te kosten.

Wat is een prefab berging?

Een prefab berging is een berging waarvan de onderdelen voor de bouw in een fabriek gemaakt worden. Een prefab berging kan gemakkelijk aan uw huis gebouwd worden. U kunt ook kiezen voor een losstaande berging. Bij ABS Bouwsystemen maken we gebruik van prefab beton systeembouw. Dit doen we vanwege de uitgebreide voordelen van beton. Zo kunt u jarenlang gaan genieten van uw berging, zonder dat u hier veel omkijken naar zal hebben.

De prefab berging bouwen we uit een betonnen casco, dat voor een uitstekende kwaliteit en een zeer lange levensduur zorgt. De gevel kan geheel naar wens gekozen worden bijvoorbeeld door deze te voorzien van Rabat- of potdekseldelen in diverse houtsoorten. Maar ook de kleuren kunnen natuurlijk besproken worden. Ook bieden we u de mogelijkheid aan om uw berging af te laten werken met traditioneel metselwerk. 

Afwerking van uw prefab berging

U kunt uw prefab berging met betonnen casco verschillende manieren af laten werken. Zo kunt de kleur en het motief aan laten sluiten bij uw wensen. Daarnaast kunt u de bergingen verder af laten werken door de gevels te voorzien van Rabat- of potdekseldelen in diverse houtsoorten. Ook bieden we u de mogelijkheid om uw berging af te werken met traditioneel metselwerk. Zo zorgt u voor een prachtige uitstraling van uw berging.

Isolatie prefab berging

Een Prefab berging kan gebouwd worden in verschillende formaten. Bij een dubbelwandig systeem waarbij de betonnen wanden worden voorzien van een gevelbekleding kunnen we wandisolatie aanbrengen. Wanneer u de ruimte wilt gebruiken als werk- of hobbyruimte, dan is isolatie aan te raden. 

Berging middels het Prefab bouwsysteem, bekleed met zweedse potdeksel

Prefab berging prijs

Onze bergingen zijn van uitstekende kwaliteit en ze zijn niet altijd duur. Onze jarenlang ervaring stelt ons bovendien in staat om het geheel op een efficiënte manier voor u te realiseren, waardoor we de kosten laag houden.

Wat de kosten zijn om een berging te laten bouwen verschilt per ontwerp. De uitvoering, het formaat en de materiaalkeuze heeft invloed op de prijs. Deze factoren zorgen ervoor dat de prijs per ontwerp verschilt. Het is daarom lastig om van te voren een vaste prijs te benoemen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en wat dit gaat kosten, vraag dan een offerte aan.

ABS Bouwsystemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een tuinhuis, garage, schuur of andere constructie laten bouwen? Vul dan online het offerteformulier in of laat u inspireren door onze brochure.

Of vraag de brochure aan

Indeling en toepassing

Een prefab berging kunt u op talloze manieren inzetten. U kunt ervoor kiezen om de berging te gebruiken voor het bergen van uw fietsen of gereedschap, maar u kunt het ook gebruiken als een werk- of hobbyruimte. Net als bij onze andere prefab constructies houden we bij de bouw graag rekening met uw wensen op dit gebied. Zo helpen we u met het kiezen van de juiste indeling van de berging. We richten ons ook op de zakelijke markt en we presenteren  u graag de mogelijkheden met betrekking tot die toepassingen.

Een greep uit onze eerdere projecten
tuinhuis, garage

Prefab garage met traditionieel metselwerk en rietenkap.

Lees meer over dit project
Tuinkantoor, werkruimte, atelier, berging, recreatiewoning, tuinhuis

Tuinkantoor met zwart houten gevel en harmonicadeur.

Lees meer over dit project
Schuur, berging, tuinhuis

Prefab schuur met wolfseinde kap.

Lees meer over dit project
Stal, schuur, loods, dierenverblijf

Prefab schuur/stal.

Lees meer over dit project
tuinhuis, berging, loods, schuur, atelier

Dubbelwandig tuinhuis met geïsoleerde sandwichplaten.

Lees meer over dit project
Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details