Ons systeem

Ons systeem

Wij maken gebruik van een uniek prefab bouwsysteem. Het grote voordeel hiervan is dat het een eeuwige levensduur en een constante kwaliteit kent. Zo is het mogelijk om aan de ene kant een korte bouwperiode te realiseren, terwijl u toch profiteert van tuinhuizen, garages of schuren die letterlijk ‘staan als een huis’. Bovendien is ons prefab bouwsysteem heel flexibel wat betreft de mogelijkheden, waardoor we diverse wensen voor u kunnen realiseren. Wat dat betreft kunt u bij ons alle kanten op. We horen dan ook graag van u, zodat we een passende offerte voor u op kunnen stellen.

Mogelijkheden met ons unieke prefab bouwsysteem

Ons unieke prefab bouwsysteem biedt uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een glad grijze betonplaat, om op die manier voor een korte bouwperiode en een constante kwaliteit te zorgen. Aan de andere kant kunt u er ook voor kiezen om de betonplaat in houtnerfmotief of in handvorm steenmotief af te laten werken. Wat dat betreft zijn we heel flexibel en heeft u een aantal verschillende keuzes. De korte bouwperiode zal zorgen voor een eeuwige levensduur, waardoor het van belang is om de juiste uitstraling van het geheel te kiezen. Zo kunt u verder bijvoorbeeld kiezen voor een dubbelwandig potdeksel waarbij de buitenzijde bestaat uit potdekseldelen, terwijl het aan te binnenkant gaat om beton. Tenslotte bieden we u ook de mogelijkheid om te werken met houtskeletbouw met rabatdelen of potdekseldelen, waardoor u werkelijk alle kanten op kunt.

Bouw en afwerking

Wat betreft de bouw en afwerking bestaan er binnen ons unieke prefab bouwsysteem ook legio mogelijkheden. U kunt de eeuwige levensduur bijvoorbeeld realiseren in combinatie met een afwerking van hard hout wat betreft de ramen en deuren, maar we zorgen daarnaast ook voor de juiste afdichtrubbers voor uw openslaande raamdelen. Zo profiteert u na een korte bouwperiode van een constante kwaliteit en zijn de loodsen, clubgebouwen en recreatiewoningen aan de andere kant heel flexibel opgezet. Daarnaast bieden we u graag verschillende mogelijkheden met betrekking tot de dakvorm. Zo kunt u kiezen uit een aantal vormen die allen toepasbaar zijn binnen ons unieke prefab bouwsysteem. Bovendien is de keuze uit dakbedekking zeer uitgebreid, waardoor u voor de gewenste uitstraling van uw dak kunt kiezen en daar geen concessies aan hoeft te doen.

Comfortabel en flexibel

Tenslotte gaan we graag flexibel aan de slag voor u. We zorgen er door middel van ons unieke prefab bouwsysteem graag voor dat u profiteert van een korte bouwperiode, maar uw wensen staan natuurlijk altijd centraal. Zo gaan we heel flexibel om met uw voorkeuren, maar zullen we u aan de andere kant ook op de hoogte brengen van aanvullende mogelijkheden, die bijvoorbeeld voortvloeien uit onze uitgebreide ervaring. De constante kwaliteit die we op die manier aan weten te leveren zorgt ervoor dat u jarenlang plezier zal hebben van onze poolhouses, ateliers of paardenstallen, waardoor u hier optimaal van kan genieten. De eeuwige levensduur komt voor uit het gebruik van duurzame materialen en de technisch kundige manier waarop onze medewerkers hier mee omgaan. Wat dat betreft is de bouw aan de hand van ons unieke prefab bouwsysteem bij ons in uitstekende handen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de constante kwaliteit.