Showtuin

Showtuin

U bent bij ons in de showtuin van harte welkom om kennis te komen maken met ABS Bouwsystemen, of de mogelijkheden met betrekking tot uw schuur, loods of garage. Wat dat betreft laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen, aan de hand van elementen bij ons op kantoor of in de showtuin. Zo kunt u met eigen ogen zien wat ABS Bouwsystemen voor u kan betekenen. U kunt zo inspiratie op doen voor uw eigen schuur, loods of garage, of kijken naar de mogelijkheden met betrekking tot de tuinhuizen, recreatiewoningen en poolhouses.

Bouwplannen doornemen

U bent bij ons allereerst van harte welkom om de bouwplannen voor bijvoorbeeld uw schuur, loods of garage door te komen nemen. We kijken graag samen naar uw idee, om dit vervolgens aan te vullen met onze kennis en kunde. Op die manier komen we samen tot een geschikt plan voor uw schuur, loods of garage. Bovendien hebben we als ABS Bouwsystemen een hoop ervaring met diverse bouwwerkzaamheden en weten we wat er erg goed werkt, of waar u bijvoorbeeld voor op dient te passen.

ABS Systeembouw zien

Wanneer u bij ons langskomt kunt u bovendien ABS systeembouw komen bekijken. Zo zal u onder andere zien hoe kwalitatief wij voor u kunnen bouwen en wat een goede uitstraling dit oplevert. U kunt zo ideeën opdoen voor uw schuur, loods of garage, maar ook kijken naar de andere mogelijke toepassingen van bijvoorbeeld onze betonnen casco. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de gebruikte technieken en wat dat kan betekenen voor uw garage, loods of schuur.

Afwerkingen bekijken

U kunt daarnaast bij ons terecht om de afwerkingen van de verschillende bouwwerken te komen bekijken. Zo laten we u graag zien hoe u uw schuur, garage of loods af kunt laten werken. U kunt daarbij kijken naar de uitstraling van het geheel, maar we besteden ook graag aandacht aan de kwalitatieve eigenschappen. Zo krijgt u een goed beeld van wat er mogelijk is bij ABS Bouwsystemen en hoe we omgaan met bijvoorbeeld de levensduur van uw schuur, loods of garage. Wat dat betreft is het altijd een goed idee om een keer langs te komen, zodat u precies weet waar we samen met u aan kunnen werken.

Afspraak ter plekke

Wij maken graag een afspraak bij u ter plekke, om daar te spreken over de mogelijkheden van uw schuur, loods of garage. Aan de andere kant nodigen we u ook graag uit bij ons in de showtuin, zodat u de mogelijkheden met eigen ogen kunt bekijken. Wanneer u van tevoren een afspraak maakt zorgen we ervoor dat er een adviseur ter plaatse is, die u alles kan vertellen over bijvoorbeeld uw schuur, loods of garage. U kunt de kwaliteit van ABS Bouwsystemen zo met eigen ogen bekijken, maar ook inspiratie opdoen voor bergingen, poolhouses en ateliers, of uw eigen schuur, loods of garage.